Zelizi Pál

2017. november 06., hétfő 00:00

Nyolcaddöntőben a HTE

A női futsal NB1-es bajnokságban a HTE csapata a hétvégén 2-1-re győzött Szekszárdon, így bejutott a Magyar Kupában a legjobb 8 közé.

 

2017. október 27., péntek 00:00

Fotópályázat

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet ”Hajdúböszörmény az én városom” címmel.

A pályázat kiírója:  Hajdúböszörmény Város Önkormányzata

A pályázat célja: Olyan fényképeket kérünk beküldeni, amely személyes inspirációk, benyomások alapján igényes formában jelenítik meg Hajdúböszörmény értékeit (legyen az épített környezeti, vagy természeti érték, szellemi kincs, vagy személy). A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, kivétel képeznek a zsűri tagjai és a szervezők. Egy személy maximum 3 db képpel pályázhat. Sorozatot nem fogadunk el.


2017. július 10., hétfő 10:10

Aktuális kátyúzási munkálatok

Ezen a héten (2017. július 10.-14.) folytatódik a kátyúzás a város belterületén.

Az aszfaltozási és bontási munkálatok miatt az alábbi helyszíneken kell forgalomkorlátozásokra számítani: Dózsa György körút, Fürdő utca, Uzsok tér, Enyingi Török Bálint utca, Vasvári Pál utca, Ungvár utca, Nagy András utca.

Kérjük a lakosság együttműködését és türelmét.


Jogi és Városüzemeltetési Osztály

 
2017. július 04., kedd 11:11

Sporthírek

STRANDLABDARÚGÁS

Véget értek a megyei strandlabdarúgó bajnokságok, melyeken a HTE három korosztállyal vett részt.

Az U14-esek Berettyóújfalut győzték le az elődöntőben, majd a döntőben 3-2-re nyertek Balmazújváros együttese ellen, ezzel megyei 1. helyezést szereztek, és részt vehetnek az augusztusban Siófokon megrendezésre kerülő országos döntőben.

U19-es csapatunk az elődöntőben büntetőkkel alulmaradt Balmazújvárossal szemben, a 3. helyért zajló csatában azonban a DASE elleni győzelemmel bronzérmet szerzett.

U16-osaink a 4. helyen végeztek.

HTE U14: Kálmán Patrik, Kiss Kornél, Hegedűs Tamás, Gergely Erik, Benke Szabolcs, Kovács Miklós, Varga Péter, Szabó Bence.
HTE U19: Nagy Máté, Szilágyi Norbert, Tóth Bertold, Tamás Dániel, Balogh Zoltán, Forgács Csaba, Juhász Barnabás, Barna Béla, Olajos István.
HTE U16: Nagy Sándor, Papp Levente, Kompár Bálint, Andorkó Attila, Tompák Bence, Wágner Sándor, Máthé Gergő, Sajtos Zoltán, Szakács Dániel, Csirkés Imre.


2017. április 11., kedd 16:23

Robotika és tehetség

Színvonalas előadások keretében mutatta be Ecsedi Boglárka, Forgács Benjámin és Kocsis Mátyás a Bocskai-gimnázium Robotika Tehetséggondozó Műhelyében folyó munkát a Robotika Óvodától Egyetemig című konferencián a kecskeméti Bányai Júlia Gimnáziumban, április 8-án.


 

2017. március 03., péntek 00:00

Véradás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete 2017. március 16-án (csütörtök) 08.00 - 16.00 óráig RETRO véradást szervez a Béke Mezőgazdasági Kft.-nél. (Hb. Hajdúkerület u. 6.) a dolgozók és a lakosság részére.

Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat!

Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


(Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény)

 

 
2017. február 17., péntek 00:00

Látszódni

A rendőrök Hajdúböszörményben és Debrecenben is a jól láthatóságot segítő eszközöket osztottak.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 15-én jól láthatóságot segítő eszközöket osztottak a város területén gyalogosan vagy kerékpárral közlekedő lakosok számára. Ugyanaznap Debrecen külterületén, a 471. számú főút mellett található gyalog és kerékpárúton a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai ellenőrizték a kerékpárral közlekedőket, akiknek láthatósági karpántot és világító berendezést adtak át. A rendőrök megvizsgálták a járműveket, hogy rendelkeznek-e a kötelező tartozékokkal és azok megfelelően működnek-e.

A rendőrök az ellenőrzésekkor a kerékpárosok figyelmét felhívták az éjszakai és korlátozott látási viszonyok közötti, valamint a téli útviszonyok esetén balesetmegelőzési szempontból, saját és mások biztonsága miatt fontos szabályok betartására.

2017. február 17.


(Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság)

2017. január 27., péntek 13:20

Hétvégi meccsajánló

2017.01.28. (szombat) 17.30, Városi Sportközpont: HTE – Mezei Vill FC Berettyóújfalu NB II női futsal mérkőzés.

Belépő: 200 Ft.
HTE – tagoknak ingyenes 

2017. január 17., kedd 09:01

Sporthírek

KÉZILABDA

A hétvégén utolsó alapszakasz tornáján vett részt a HTE U13-as lány kézilabda csapata. Az első mérkőzésen a lányok könnyedén nyertek az újonc Hajdúnánás ellen.

A végeredmény 34:1 lett a HTE javára. A második mérkőzésen az ellenfél Ózd csapata volt, akit a böszörményi lányok hatalmas küzdelemben, kiváló játékkal le tudtak győzni. A végeredmény 13:12 lett a HTE javára. Így az alapszakaszt a csapat az 5. helyen zárta. Gratulálunk a lányoknak, a hozzáállásuk példaértékű. Edzők: Poczetnyik Mária, Eszenyi Balázs.

KOSÁRLABDA

A férfi felnőtt kosárlabda csapat idegenbeli győzelemmel jeleskedett a pontvadászat alapszakaszában.
Megyei férfi felnőtt kosárlabda: Ziccer Tigrisek - HTE 49-72 (17-17, 13-9, 11-24, 8-22)

MECCSAJÁNLÓ

Folytatódik az első osztályú női futsal bajnokság! A HTE hazai pályán a budapesti Airnergy FC csapatát fogadja.

2017.01.21. szombat 15:30, Városi Sportközpont: HTE – Airnergy FC (Budapest) NB I női futsal mérkőzés

Belépő: 500 Ft. Diák, nyugdíjas: 200 Ft. HTE-tagoknak ingyenes!


 

 
2017. január 16., hétfő 15:40

Hóvár Hajdúviden

A vidi gyerekek örömmel fogadták a hétvégi havazást, hóvárat építettek, amely a fagyos időjárásnak köszönhetően még a héten biztosan megmarad, mint jégvár.


 

1 / 21 oldal
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates