2017. július 13., csütörtök 08:35

Új helyen az ügyfélszolgálat

Írta:

A Hajdúböszörményi Városgazdálkodási NKf 2017.07.15-től a távhőszolgáltatással és a közvilágítással kapcsolatos ügyfélfogadási tevékenységét az Ady tér 10. alatti Városi Piac belső parkoló felőli területén, az üzletcsarnok oldalában működteti minden héten hétfőn 9-12 óráig és szerdán 14-18 óra között. Az ügyfélszolgálat a megadott időben hívható a 06-20- 494-0034 telefonszámon is, valamint elérhető a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen is.

2017. július 11., kedd 08:45

Böszörményi versenyző az ifjúsági olimpián

Írta:

A  bő két hét múlva kezdődő győri Ifjúsági Olimpián a három - Magyarországot képviselő- kerékpáros fiúk egyike Sánta Ármin lesz.

A siker értékét növeli, hogy a 2002-es születésével ő a legfiatalabbak közé tartozik, akik részt vehetnek az eseményen, így tőle egy-két évvel idősebbekkel megküzdenie a sikerért.
2017. július 10., hétfő 13:33

Útlezárás

Írta:

Hajdúböszörmény, Eötvös József utca mindkét oldalában 2017. július 12-én elkezdjük a fák gallyazási munkáit. A kivitelezés során lezárásra kerül az utca teljes szakasza.

Az úttesten történő parkolás ezen időszakban tilos és balesetveszélyes! Az ingatlanok megközelítése gépjármű és gyalogos forgalom számára (korlátozottan) biztosított. A munkálatok várható befejezése: 2017. július 13.
A munkálatok okozta kellemetlenségért kérjük a lakosság türelmét és együttműködését.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

2017. július 06., csütörtök 10:43

Lakossági fórum – Meghívó

Írta:

Előzetes tájékoztató a Hajdúböszörmény város szerkezeti és szabályozási terv módosításának előkészítéséről a Hajdúböszörmény-Hajdúvid településrész belterületi határához csatlakozó (vasútvonal és belterületi határ közötti) meglevő gazdasági területre vonatkozóan.

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Hajdúböszörmény Város Önkormányzata hozzájárult ahhoz, hogy a településrendezési terv módosítása céljából a Hajdúböszörmény város szerkezeti és szabályozási terve módosításának folyamata megindítható Hajdúböszörmény-Hajdúvid településrész belterületi határához csatlakozó 01252/46 hrsz. alatti ingatlant is tartalmazó területi egységre vonatkozóan. Gazdasági célú felhasználás érdekében telepítési tanulmányterv elkészítését feltételesen a következők szerint lehet megkezdeni: a tanulmányterv készítését is lakossági fórumnak kell megelőznie. Amennyiben az érintett lakosság számára elfogadható a javaslat, akkor kezdődhet el előzetesen a tanulmányterv elkészítése. A módosítást a 01252/46 hrsz. alatti ingatlan tulajdonosa Mezei László egyéni vállalkozó kezdeményezte, aki ennek megfelelően részt vesz a lakossági fórumon.


2017. július 06., csütörtök 09:35

Felhívás

Írta:

A Szociális Szolgáltatási Központ várja azon 24. életévüket betöltött személyek jelentkezését, akik vállalnák gyermekek átmeneti gondozását saját otthonukban, helyettes szülői jogviszony keretében.

Bővebb felvilágosítást az 52/371-066 telefonszámon, illetve személyesen Hb., II. Rákóczi F. u. 42. szám alatt lehet kérni. 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates