2017. február 06., hétfő 10:45

Kerékpárral nászúton

Írta:

Ezzel a címmel tart élménybeszámolót Zárug Rita és Harkányi Árpád február 19-én 15 órától a Baltazár-iskolában.

2017. február 01., szerda 09:55

Felhívás emlőszűrő vizsgálatra

Írta:

Ezúton szeretnénk mindenkit értesíteni, hogy 2017. február 16. és  március 10. között folytatódik a 45 - 65 éves hajdúböszörményi hölgyek  EMLŐSZŰRŐ VIZSGÁLATA  Debrecenben.

A vizsgálat TÉRÍTÉSMENTES, minden érintett hölgy névre szóló meghívót kap pontos időpont megjelöléssel. Kérjük, figyelje a meghívólevél további információit! Amennyiben Ön nem kapna meghívót,  vagy kérdése van, érdeklődjön háziorvosánál.


 

2017. január 31., kedd 14:22

Sebészeti szakrendelés

Írta:

2017. február 01. napjától a sebészeti szakrendelés rendelési ideje az alábbiak szerint változik:

Hétfő, kedd, szerda, péntek: 8-14 óráig

Csütörtök : 8-19 óráig

A sebészeti szakrendelést kórházi szakorvosok látják el.

 

2017. január 29., vasárnap 17:50

Hirdetmény Közmeghallgatásról

Írta:

Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. február hó 6-án (hétfőn) 17.00 órától KÖZMEGHALLGATÁST TART  a városháza Báthory-termében, melyre ezúton minden érdeklődőt tisztelettel meghív.

NAPIRENDEK:

  1. Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának 2017. évi költségvetése
    Előadó: Kiss Attila polgármester
  2. Egyéb lakossági felvetések

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 20/2007.(IV.26.) Önk. rendelet 12.§ (2) bekezdés a.) pontja értelmében a képviselő-testületi ülés előtt közmeghallgatást kell tartani a költségvetés megállapításáról szóló rendelet megalkotása esetében.

A közmeghallgatás tárgyát képező írásos dokumentumok megtekinthetőek a Kertész László Városi Könyvtárban és a www.hajduboszormeny.hu honlapon.


Hajdúböszörmény, 2017. január 25.


Kiss Attila, polgármester

2017. január 20., péntek 15:05

A nem lakott ingatlanokat is ellenőrizzük

Írta:

A Hajdúkerületi és Bihari Víziközmű Szolgáltató Zrt., mint víziközmű szolgáltató jelezte, hogy a napi átlagos vízfogyasztás az elmúlt napokban duplájára nőt. Ennek egyik oka lehet, hogy az ingatlanokon és a közterületeken az ivóvíz csövek eltörtek a hideg miatt.

Felhívták az ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a vízfogyasztásukat napi rendszerességgel ellenőrizzék és ha kiugróan magas fogyasztást tapasztalnak, hívjanak szerelőt az esetleges csőtörések, szivárgások megszüntetése érdekében. Hozzátették érdemes a nem lakott ingatlanokat is ellenőrizni. Ezzel komoly károk és költségek előzhetők meg. Továbbá a vízaknákban lévő vízórák hőszigetelésének elkészítésével elkerülhetők az elfagyások is, a soron kívüli óracserék. Hőszigetelésként alkalmazhatók ásványi eredetű anyagok mint pl. üveggyapot, ásványgyapot egyaránt.


 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates