2017. március 02., csütörtök 13:23

Megelőzés

Írta:

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök több ezer gépjárművezetőt ellenőriztek, annak érdekében, hogy megelőzzék a közlekedési baleseteket, szabályszegéseket.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök a közlekedési balesetek megelőzése és a szabályszegések visszaszorítása érdekében szervezett közúti ellenőrzések során 2017. március 1-jén a megye útjain 3160 járművezetőt ellenőriztek. A rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak a szeszesital, valamint a vezetési képességre hátrányosan ható szerek befolyása alatt álló sofőrök kiszűrésére. Az ellenőrzés során 4 gépjárművezetővel szemben merült fel alkoholfogyasztás gyanúja. Az egyenruhások közlekedési szabálysértések miatt 143 esetben szabtak ki helyszíni bírságot és 42 esetben éltek feljelentéssel.


2017. február 28., kedd 16:44

Meghívó

Írta:

Nicola Barbieri professzor úr hazájáról, Olaszországról tart angol nyelvű előadást március 1-jén (szerdán) 17 órakor. Az előadás címe: Pizza, spaghetti, mandolino - is Italy only this?

Az előadás a 30 éves az Erasmus program keretében valósul meg, és része a Nemzetközi Esték idei sorozatának is. 

A részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várunk a DE GYFK kollégium dísztermében.

Nemes Magdolna és Szabóné Túri Judit szervezők
Idegen Nyelvi Csoport DE GYFK 

2017. február 23., csütörtök 15:34

Megszűnt az útlezárás a 35-ös számú főúton

Írta:

Korábban baleset történt a 35-ös számú főúton Hajdúböszörmény-Bodaszőlő közelében.

Mint arról korábban hírt adtunk 2017. február 23-án 11 óra 40 perc körül a 35-ös számú főút 73 kilométerszelvényében, a Hajdúböszörmény-Bodaszőlői út kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépkocsi. A baleset következtében három személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A rendőrök a helyszínelést befejezték 14 óra 15 perctől a forgalom zavartalanul haladhat.


(Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság)
2017. február 21., kedd 15:01

Nálunk nincs fennakadás

Írta:

Egy amerikai cég elkészítette a felmérését arról, hogy mely magyar városokban töltenek az emberek legtöbb időt közlekedési dugóban.

Elöljáróban eláruljuk, Hajdúböszörmény szerencsére nem szerepel a listában, bár ez nem meglepő. Az viszont sokkal inkább, melyik városban töltenek a közlekedőt a legtöbb időt dugóban, torlódásban. A részletek a következő cikkben olvashatók: hvg.hu


 

2017. február 06., hétfő 10:45

Kerékpárral nászúton

Írta:

Ezzel a címmel tart élménybeszámolót Zárug Rita és Harkányi Árpád február 19-én 15 órától a Baltazár-iskolában.

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates