Hajdúdorog és Hajdúböszörmény között két személygépkocsi frontálisan összeütközött.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 9-én 14 óra 20 perc körül a 3502-es számú úton Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött. A balesetben az egyik jármű sofőrje, egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


2017. július 27., csütörtök 09:31

Kukoricát lopott

Írta:

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint július 26-án a rendőrök közösen járőröztek a mezőőrökkel a város külterületén, amikor egy kukoricatáblánál észrevettek egy férfit, aki zsákokba pakolja a kukoricacsöveket. A 27 éves helyi lakos a rendőröknek igazoltatása során elismerte, hogy el akarta lopni a terményt. A szabálysértőt a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően őrizetbe vették.


 

 
2017. február 17., péntek 00:00

Látszódni

Írta:

A rendőrök Hajdúböszörményben és Debrecenben is a jól láthatóságot segítő eszközöket osztottak.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 15-én jól láthatóságot segítő eszközöket osztottak a város területén gyalogosan vagy kerékpárral közlekedő lakosok számára. Ugyanaznap Debrecen külterületén, a 471. számú főút mellett található gyalog és kerékpárúton a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai ellenőrizték a kerékpárral közlekedőket, akiknek láthatósági karpántot és világító berendezést adtak át. A rendőrök megvizsgálták a járműveket, hogy rendelkeznek-e a kötelező tartozékokkal és azok megfelelően működnek-e.

A rendőrök az ellenőrzésekkor a kerékpárosok figyelmét felhívták az éjszakai és korlátozott látási viszonyok közötti, valamint a téli útviszonyok esetén balesetmegelőzési szempontból, saját és mások biztonsága miatt fontos szabályok betartására.

2017. február 17.


(Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság)

2016. november 23., szerda 08:55

Rongálás

Írta:

A fiatalkorú gyanúsított összefirkált egy kerítést és két személygépkocsit, amelyek gumiját is kiszúrta egy bicskával. A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a helyi lakossal szemben.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 17 éves fiúval szemben.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. október 13-án 21 óra és október 14-e 4 óra között Hajdúböszörményben kék színű festékszóró spray-vel összefirkált egy kerítést. A fiú ezután összefirkált két személygépkocsit, amelyek első és hátsó kerekeit egy bicskával kiszúrta. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, amikor az utcában, egy családi ház kerítése mellett megláttak egy kupakot, amely egy kék színű festékszóró spray-ről esett le. A rendőrök a házban igazoltattak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 17 éves fiút. A házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a kupakhoz tartózó festékszórót és a bicskát. Gyanúsítotti kihallgatásán a helyi lakos beismerő vallomást tett.
A fiatalkorúval szemben folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére. 

 
2016. január 13., szerda 14:05

Több baleset is történt városunk területén reggel

Írta:

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Demeter Erika arról tájékoztatott, hogy a mai reggelen ügyeletükre több bejelentés érkezett a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság illetékességi területén történt közúti közlekedési balesetekkel kapcsolatosan.

Az Erdélyi utcai vasúti átjárónál történt balesettel kapcsolatosan a rendőrséghez bejelentés nem érkezett, azonban- lakossági jelzés alapján - a rendőrkapitányság munkatársai a műszaki mentés idejére a forgalmat irányították az esetleges további balesetek elkerülése érdekében.


1 / 4 oldal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates