×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be 351 azonosítóval rendelkező felhasználó.

2017. július 13., csütörtök 10:01

Fejlesztés

Írta:

Hajdúböszörmény Városa számára fontos, hogy a helyben lévő vállalkozások stabilan működjenek, sőt lehetőség szerint tudjanak fejlődni.

Egy hajdúböszörményi könnyűipari cég is fejleszti tevékenységét, ezzel keresték meg nemrégiben a város vezetését. A cég a jelenlegi létszámát mintegy 100 fővel növelné. Ez további új munkahelyeket jelent a város lakosai számára. 

 
2017. július 12., szerda 10:33

Létszámot emelne

Írta:

Hajdúböszörmény Városának vezetése évek óta törekszik arra, hogy egyre több cég, befektető lássa alkalmasnak városunkat arra, hogy ide települjenek, itt folytassák tevékenységüket.

Emellett fontos cél az is, hogy az itt működő vállalkozások fejlődjenek és további munkahelyek teremtődjenek ezáltal. A városvezetést nemrégiben egy helyi cég kereste meg, mely jelenlegi 24 fős dolgozói létszámát szeretné a duplájára emelni.


 

 
2017. július 12., szerda 15:11

Egyre több befektető érdeklődik

Írta:

Az autópálya közelsége, a kedvező adottságok miatt egyre több befektető érdeklődik városunk iránt.

Jelenleg Hajdúböszörmény Város vezetése egy élelmiszeripari üzemmel is tárgyalásokat folytat, tudtuk meg. Az üzem kezdetben minimum 50 fővel indulna, később akár 150-200 főt is tudnának foglakoztatni. 

 
2015. augusztus 17., hétfő 08:40

Szakmai fórum és kiállítás

Írta:

A „Nagy Talajművelő Show”-val vette kezdetét az idei Hajdúsági Expo augusztus 14-én, a Hajdúböszörményi Béke Mezőgazdasági Kft. Külső-Dorogi úti szántóföldjén.

A show keretében munka közben tekinthették meg a traktorokat és különböző szerelvényeket az érdeklődők. Bodnár Lajos, a házigazdák képviseletében megfogalmazta: „Csak az maradhat versenyképes a mezőgazdaságban, aki felveszi a fejlődés ritmusát. A bemutatott technikai fejlesztések lehetővé teszik a magas színvonalú termelést. Ez azért fontos, mert a megfelelő művelés mellett a termőtalaj nem amortizálódik, sőt minősége és értéke nőhet is”. Az ügyvezető szerint a bemutató jó lehetőség a gyártók, a forgalmazók és a gazdák szakmai tapasztalatcseréjére is.


2015. július 10., péntek 08:20

Aratják az őszi búzát

Írta:

Megkezdődött az aratás a Start munkaprogram keretein belül – tudtuk meg július 8-án a Hajdú-Tanya területén.

Kiss Attila polgármester elmondta, idén a mintegy 7,5 hektár területen, várhatóan 66 mázsa termésátlagú őszi búzát aratnak le a szakemberek. Hangsúlyozta, fontosnak tartják, hogy a mezőgazdasági projekt keretében, a 35 hektáros területen minél több minőségi növényt termesszenek, melyek a betakarítás után, a város konyháiba kerülnek.


1 / 5 oldal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates