2017. június 26., hétfő 13:45

Nemzetközi tornán vett részt a HTE

Írta:

Női futsalosaink a Gyulai Amazonok együttesétől meghívást kaptak az első ízben megrendezett Nemzetközi Futsal Tornára, melyen a házigazdán és a böszörményieken kívül a Délvidék női futsal válogatott és az Etec de Cerquilho brazil régiós bajnok vett részt június 24-én a gyulai Városi Sportcsarnokban.

A barátságos torna után a csapatok remek hangulatú közös ebéddel zárták a napot, ahol lehetőség volt megismerkedni a Brazíliából érkezett együttes tagjaival és vezetőivel.
Június 25-én a Gyulai Várfürdőben női barátságos strandfoci torna került megrendezésre, ahol szintén részt vettek lányaink, és három 2x8 perces meccset játszottak a Békéscsaba játékosaiból álló vegyes csapatok ellen. A jó hangulatú mérkőzések után a csapat a Várfürdőben tölthette a nap hátralévő részét. 

 
2017. június 13., kedd 09:55

Sporthírek

Írta:

LABDARÚGÁS

Tornagyőzelem Hajdúnánáson

A HTE június 10-én U17 leány korosztályban vett részt a XI. Pharma-Sano Gyermek Labdarúgó Tornán. A kategóriában négy csapat nevezett, a HTE mindegyik mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott, és ezzel aranyérmes lett. A torna gólkirálynője a böszörményi Nagy Anikó lett.

A csapat tagjai: Dobó-Nagy Boglárka, Dobi Dominika, Oláh Erika, Nagy Anikó, Nagy Anna, Madzin Dóra, Sóvágó Olívia, Török Hanna. Edző: Papp Ferenc.

Eredmények:
HTE – Csepel FC 4-1
Debreceni Honvéd OFS – HTE 1-3
HTE – Hajdúnánás 3-1

Végeredmény:
1. HTE
2. Debreceni Honvéd OFS
3. Hajdúnánás
4. Csepel FC


2017. június 06., kedd 00:00

Sporthírek

Írta:

LABDARÚGÁS

NB III Keleti-csoport, 34. forduló: HTE – DVTK II. 0-3 (0-1)

NB III felnőtt csapatunk az utolsó fordulóban vereséget szenvedett az 5. helyezett DVTK II. együttesétől. A találkozón több saját nevelésű utánpótlás-korú játékos is lehetőséget kapott. Nagy Máté kezdőként lépett pályára, és remek teljesítményt nyújtott, többek között egy büntetőt is kivédett. Őt váltotta a kapuban a 72. percben Nagy Sándor, aki szintén magabiztos játékkal mutatkozott be a felnőttek között. Az ifi csapatból Barna Béla Dávid, Tóth Bertold és Borbély Milán is játéklehetőséghez jutott a mérkőzésen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Véget ért a III. o. U19 és U17 labdarúgó bajnokság. U19-es csapatunk az előkelő 6. helyen végzett a 16 csapatos mezőnyben, U17-seink pedig 7. lettek.

U19: Mátészalkai MTK – HTE 3-1 (3-1)

Gól: Geszti Miklós. Edző: Igor Bogdanovic.

U17: Mátészalkai MTK – HTE 6-8 (2-3)

Gól: Barna Béla (6), Pásztor Donát, Szabó Olivér

HTE: Nagy Sándor – Szabó Olivér, Misák Sándor, Varga Dániel (Hódos Benjámin 46’), Pásztor Donát, Juhász Barnabás, Szakács Dániel (Németi Armand 71’), Csirkés Imre, Varga Dávid (Szanyi Dániel 85’), Barna Béla, Tompák Bence (Máthé Gergő 64’). Edző: Poczetnyik Csaba, Rákos Csaba.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Véget értek a megyei leány keresztpályás bajnokságok. A HTE U14-es csapata 3. helyen végzett, U17-seink ezüstérmet szereztek, az U19-es lányok pedig 4. helyen zártak.

HTE U14: Dobó-Nagy Boglárka, Gulyás Linda, Kerékgyártó Tímea, Nagy Anna, Zelenka Bettina, Sain Viktória, Nagy Adél, Nagy Zsófia, Tóth Fruzsina, Nagy Zsuzsánna, Juhos Zsófia, Fekete Elizabet, Asztalos Bettina.

HTE U17: Nagy Anna, Madzin Dóra, Nagy Anikó, Oláh Erika, Dobó-Nagy Boglárka, Zelenka Bettina, Szekeres Anna, Sóvágó Olívia, Dobi Dominika, Török Hanna, Szilágyi Vanessza.

HTE U19: Nagy Anna, Nagy Mária, Madzin Dóra, Szekeres Anna, Nagy Anikó, Sóvágó Olívia, Szilágyi Vanessza, Török Hanna.

Edző: Papp Ferenc, Berta László.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A HTE atlétái a hosszú hétvégén két helyen is képviselték az egyesületet. Szombaton Debrecenben a Hajrá Futás versenysorozat 3. fordulóján korcsoportjában: 2.5 km-en 1. Mezei Dániel, 3 km-en 1. Fegyveres Anikó, 3. Mezei Zsófia, 7.5 km-en 2.Gellén Imre.

Pünkösd hétfőjén Szorgalmatoson 7.5 km-es terepfutáson 1. Fegyveres Anikó, 5. Fegyveres Fanni.

Felkészítő: Berta Lászlóné.

2017. május 30., kedd 11:11

Sporthírek

Írta:

LABDARÚGÁS/FUTSAL

NB III Keleti-csoport, 33. forduló: MTK Budapest II. – HTE 4-0 (2-0)

III. o. U19: GFSE Nyíregyháza Oros – HTE 3-5 (1-1)
Gól: Tóth Bertold, Kovács Gergő, Olajos István, Forgács Csaba, Bányai Kristóf (öngól)
HTE: Nagy Máté – Szabó Flórián, Pásztor Donát, Szilágyi Norbert, Fajkó Krisztián, Tóth Bertold, Orosz Krisztofer, Tamás Dániel, Kovács Gergő, Forgács Csaba, Olajos István. Edző: Igor Bogdanovic.

III. o. U17: GFSE Nyíregyháza Oros – HTE 2-6 (1-3)
Gól: Barna Béla (4), Sajtos Zoltán, Varga Dávid
HTE: Németi Armand – Szabó Olivér, Misák Sándor, Sajtos Zoltán, Máthé Gergő, Szarka István, Juhász Barnabás, Szakács Dániel, Csirkés Imre, Varga Dávid, Barna Béla. Edző: Poczetnyik Csaba, Rákos Csaba.


Bajnok a HTE U14-es csapata!

Véget értek az országos II. osztályú U15 és U14 bajnokság küzdelmei. Az utolsó fordulót mindkét együttesünk győzelemmel zárta. U14-es csapatunk bajnok lett az Észak-keleti csoportban, 10 pont előnnyel zárva az első helyen a tízcsapatos mezőnyben! U15-seink az előkelő 4. helyen végeztek. U14-seink júniusban rájátszást vívnak az I. osztályba való feljutásért.

II. o. U15: Fehérgyarmat SE – HTE 0-4 (0-1)
Gól: Szabó Bence (2), Hódos Benjámin, Andorkó Attila
HTE: Nagy Sándor (Kocsis Zoltán 73’) – Hadházi Sándor, Papp Levente, Forgó Attila (Veres Balázs 56’), Szabó Bence, Andorkó Attila, Varga Péter (Kecskés Kevin 56’), Fehér Gergő, Bohács Bence, Hódos Benjámin, Nagy Milán (Nagy Marcell 46’). Edző: Kolbe Ádám, Gráma István, Papp Ármin.

II. U14: Fehérgyarmat SE – HTE 2-14 (0-7)
Gól: Cservák Péter (5), Madarász Olivér (5), Zahuczky Botond (3), Sipos Szabolcs
HTE: Papp Vince (Bartossik Balázs 50’) – Madarász Olivér, Huszti Renátó, Váradi László, Hegedűs Tamás (Komáromi Balázs 46’), Cservák Péter, Tóth Benedek (Rákos Máté 50’), Kovács Miklós (Szabó József 50’), Gergely Erik (Nagy Zoltán 50’), Sipos Szabolcs, Zahuczky Botond. Edző: Kolbe Ádám, Gráma István, Papp Ármin.


2017. május 23., kedd 10:10

Sporthírek

Írta:

FUTSAL

A szezon utolsó mérkőzésén a tavalyi bajnok és kupagyőztes Astra otthonában lépett pályára a HTE NB I női futsal csapata. A lányok bebizonyították, hogy rászolgáltak a bajnoki címre, és 6-3 arányban diadalmaskodtak Kiskunfélegyházán.

Ezzel veretlen maradt Hajdúböszörmény Astra elleni mérlege, az idényben játszott négy egymás elleni találkozón háromszor HTE-győzelem, egyszer pedig döntetlen született. A HTE győzelme egyben azt is jelentette, hogy az ezüstérem a Szekszárd nyakába került, míg az Astra a bronzérmet szerezte meg a 2016-17-es NB I-es női futsal kiírásában, amelyet végül magabiztosan, 10 pont előnnyel nyertünk meg. A statisztikákban is élen jár a HTE: mind az alapszakaszban, mint a rájátszásban csapatunk kapta a legkevesebb gólt, a Felső-házban pedig a lőtt gólok szempontjából is mi rendelkezünk a legjobb mutatóval, így a gólkülönbség tekintetében szintén a HTE végzett az élen. Emellett Vígh Renáta, a HTE játékosa szerezte a legtöbb gólt a szezonban: az alapszakasz és a rájátszás összesítésében 36 találattal ő volt az idény legeredményesebb góllövője!

NB I női futsal Felső-ház, 10. forduló: Astra-Artifex Kiskunfélegyháza – HTE 3-6 (3-3)

Gól: Godvár Katalin (3’), Halászi Kinga (7’), Nagy Anett (15’) illetve Vígh Renáta (7’, 22’), Benkő Mónika (33’, 39’), Tell Zsófia (2’), Czégény Zsuzsánna (13’)
HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Szilágyi Mariann, Pádár Anita, Vígh Renáta, Benkő Mónika, Bokor Adrienn, Farkas Éva, Czégény Zsuzsánna, Sebestyén Györgyi. Edző: Quirikó Vivien.
Quirikó Vivien: „Nem játszottunk túl jól, legfőképpen az első félidőben, és a kiállítással csak még nehezebb helyzetbe hoztuk magunkat. Ennek ellenére dicséret illeti a csapatot, a második játékrészre némileg feljavultunk, és bár már tétje nem volt a találkozónak a mi helyezésünket illetően, de mindenképpen győzelemmel akartuk zárni a szezont, és megköszönni a szép számú szurkolótáborunknak, hogy Kiskunfélegyházára is elkísértek minket!”
NB II-seink hazai pályán fogadták a budapesti TFSE gárdáját, akik ellen a rájátszás első körében 3-3-as döntetlent értünk el. A HTE mindenképpen szerette volna megtartani a tabellán elfoglalt 2. helyét az utolsó fordulóra, így a lányok célja a győzelem volt. Ennek szellemében már az első perctől kezdve letámadtunk és igyekeztünk gólokat szerezni, ami sikerült is Kota Gabriella révén, aki egymaga szerezte a HTE mind a hat találatát. Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy a HTE II. is dobogós helyen végez, az utolsó fordulóban pedig eldől, hogy az érem színe ezüst vagy bronz lesz!

1 / 25 oldal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates