2017. június 20., kedd 00:00

Sporthírek

Írta:

2017. június 16-án a 17. Jazz-Blues Jamboree keretében került sor a HTE NB I-es női futsal csapatának köszöntésére és a bajnoki aranyérmek és kupák átadására a Bocskai téren.

Kiss Attila polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy sporttörténelmet írtak a lányok, hiszen a városnak még nem volt bajnok csapata a legmagasabb osztályban semmilyen sportágban. Kozma Mihály, az MLSZ futsal szakágvezetője elmondta, hogy debreceniként külön örömmel tölti el, hogy hajdú-bihari csapatnak gratulálhat a bajnoki címhez, és sok sikert kívánt az elkövetkező szezonra. A köszöntők után a lányok átvették az aranyérmeket, majd Tell Zsófia csapatkapitány emelhette magasba a bajnokoknak járó vándorkupát és kristályvázát. Az átadót követő állófogadás keretében került sor az ezüstérmet szerzett NB II-es női futsal csapat ünnepélyes köszöntésére és a díjak átadására. Quirikó Vivien edző kihangsúlyozta, hogy hatalmas eredmény ez a fiatal csapattól, ahol a rutinos játékosok óriási alázatról tettek tanúbizonyságot az egész szezonban, a fiatalok pedig bebizonyították, hogy lehet rájuk építeni. Az ezüstérmeket és a 2. helyért járó kristályvázát Kiss Attila polgármester, Kozma Mihály szakágvezető és Komáromi Imre HTE-elnök adta át a csapatnak. 

 
2017. június 20., kedd 00:00

Elkezdődött az igazi strandszezon

Írta:

Most már csobbanhatunk a nyárba, hiszen itt van az igazi jó idő.

A strandot üzemeltető Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető-helyettesétől, Mező Barnától megtudtuk, felkészültek a szezonra. A medencékben télen keletkezett hibákat kijavították, kicserélték a törött csempeburkolatot. Ezen túl sikerült felújítani az öltözőket, vizesblokkokat és pótolták a sérült térköveket. A korábbi évekhez hasonlóan megszépítették a fürdő környezetét, festettek és virágosítottak. Ma a hőmérséklet meghaladhatja akár a 30 fokot is. Így közel 1500 látogatóra számítanak. A jegyárak az elmúlt évhez képest nem változtak. Diák és nyugdíjas kedvezmény igénybe vehető- tudtuk meg Mező Barnától.b

 
2017. június 19., hétfő 11:15

Betűfaló Vakáció

Írta:

Nyári olvasó pályázatot hirdet a Kertész László Városi Könyvtár „Légy te is betűfaló!” címmel kisiskolások számára.

Bővebb tájékoztatás a Kertész László Városi Könyvtár gyermekkönyvtárában! 

 
2017. június 19., hétfő 08:45

Véradás

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete 2017. június 29-én (csütörtök) 12.30 - 15.00 óráig véradást szervez a Progressz Kft.-nél (Hb., Kinizsi P. u. 9.) a dolgozók és a lakosság részére.

Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat! Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény

 

 
2017. június 15., csütörtök 11:50

Fejlesztések a gyermekorvosi rendelőben

Írta:

Idén ünnepelte 30. évfordulóját a gyermekgyógyászati alapellátás. Az alapítvány bálon befolyt összegből, valamint önkormányzati támogatással valósult meg egy defibrillátor és egy új beteghívó rendszer beruházása. Az ünnepélyes átadót június 14-én tartották a gyermekorvosi rendelőben.

Fórizs László alpolgármester köszöntőjében elmondta, olyan szakmai, illetve emberi segítséget kapnak a böszörményi szülők a helyi gyermekellátásban dolgozóktól, amely egyedülálló. Ez a bizalom hozta meg most gyümölcsét, s tárgyiasulhatott a fejlesztésekben. Ezt követően Dr. Józsa Lajos gyermekorvos, a Gyermekeink Színvonalasabb Ellátásáért Alapítvány Kuratóriumának elnöke bemutatta a 2002 óta működő alapítványt. Kiemelte, az alapítványnak köszönhetően olyan lehetőségek nyíltak meg az elmúlt másfél évtizedben, amely részben a városban működő kimagasló szakmai, tudományos munkát, részben pedig a gyermekellátás komfortjának javítását is célozza.


Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates