2017. október 24., kedd 00:00

Felkészülési mérkőzések

Írta:

A Brassó focicsapatának három korosztálya edzőtáborozik a napokban Hajdúböszörményben, és játszik felkészülési mérkőzést a HTE-Olasz focisuli kiemelt bajnokságokban szereplő alközponti korosztályos utánpótlás csapataival, illetve a Loki csapataival is.

 

A mai edzőmérkőzésre 15:45-től, valamint 17:30-tól kerül sor.

Holnap pedig 16 órakor lépnek pályára a 2004-ben született focisták.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

 
2017. október 23., hétfő 00:00

Helyszínváltozás!

Írta:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rossz időjárási körülmények miatt az 1956-os Forradalom és Szabadságharc emlékünnepe alkalmából szervezett megemlékezés ma 11 órától, a Sillye Gábor Művelődési Központ Színháztermében kerül megrendezésre!

Megemlékezést tart Sőrés István, Hajdúböszörmény Város alpolgármestere Ünnepi műsort adnak a Hajdúböszörményi Eötvös József Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói. Az ünnepséget követően a koszorúzás helyszíne a Losonczy Géza Emlékpark (Árpád u. Honvéd u. sarok). A korábbi meghívónak megfelelően, ma 10 órától szeretettel várjuk Önöket az Ünnepi Istentiszteletre a Kálvin téri református templomba!

 

 
2017. október 20., péntek 16:30

Nemzeti ünnepre készülve

Írta:

A Bocskai-gimnázium tanulói a szokásokhoz híven az egykori böszörményi diák, Losonczy Géza a Nagy Imre-kormány államminisztere, a forradalom vértanúja táblájánál emlékeztek a nemzeti ünnepre készülve.

A rendezvényen részt vett Kiss Attila polgármester, Fórizs László és Sőrés István alpolgármester. A 11/A osztály tanulói Jobbágy Károly korabeli verseiből adtak elő, felidézve ezzel a fiatalok szerepét a forradalomban.


2017. október 20., péntek 11:35

A legjobbak között

Írta:

A tizenkettedik leglátogatottabb intézmény volt a Hajdúsági Múzeum az országos és helyi gyűjtemények között az elmúlt esztendőben, 179 000 fővel.

Ez különösen jelentős eredmény, mert a szaktárca közel kétszáz szervet tart nyilván. A böszörményi múzeum látogatottsága az azt megelőző évihez képest hétezer fővel növekedett. 

 
2017. október 20., péntek 09:30

Gimnazisták az országos médiumokban

Írta:

A Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium tanulói a jövőben várhatóan több országos médiában is megjelennek:

Az RTL Klub Pénzügyesek című vetélkedő sorozatában fog csapatuk szerepelni. Várhatóan négy alkalommal fogják őket adni.
A kezdő adás október 28-án szombaton 9:35-kor lesz.

A Duna World, valamint az M1 Kárpát expressz című október 29-ei műsorában pedig a Szatmárnémetibe látogató diákjaik is megjelennek. Az utazásukat a Rákóczi Szövetség támogatja az október 23-i diákutaztatás keretében. 

 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates