2018. június 18., hétfő 15:50

Aktuális kátyúzási munkálatok

Írta:

Ezen a héten (2018. június 18.- június 22.) folytatódik a kátyúzás a város belterületén.

Az aszfaltozási és bontási munkálatok miatt az alábbi helyszíneken kell forgalomkorlátozásokra számítani: Debreceni utca, Bercsényi utca, Munkácsy M. utca, Mester utca, Olajütő utca, Salgótarján utca, Kolozsvár utca, Bem József utca Illetve a Tigáz-DSO Kft. végez javítási munkálatokat a Győrössy kert és a Tizenhárom vértanú utcán.

Kérjük a lakosság együttműködését és türelmét.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

2018. június 15., péntek 10:48

Felújítás a tájházakban

Írta:

Zajlanak a felújítási munkálatok a Hajdúböszörményi Tájházakban.

Az előreláthatóan augusztus végéig tartó időszakban mintegy 7 és fél millió forintos, a Népi Építészeti Program keretében elnyert támogatással és önkormányzati önerővel újul meg a Polgári utca 94. szám alatti épület. Harangi Sándor, a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztályának vezetője elmondta, az alap cseréje mellett aláfalazással erősítik meg az épületet, emellett pedig a járda felújítása is megvalósul az elkövetkező időszakban. 

 
2018. június 13., szerda 14:01

Átvették a bizonyítványaikat

Írta:

„TALENTTUNGSRAM LIGHTMAPPING- Keltsük együtt életre a fényt!” címmel, fényfestést láthattak az érdeklődők a Bocskai-gimnázium falán, június 12-én este.

Ma pedig a Tungsram által szervezett Future Talents – a Jövő Tehetségei karrierprogram záróeseményét tartották a Petőfi-házban.
Az eseményen jelen volt Joerg Bauer, a Tungsram Group elnök-vezérigazgatója és Kiss Attila polgármester is.
A rendezvény végén vehette át a harminchat diák a programban való eredményes részvételt tanúsító bizonyítványt. 

 
2018. június 12., kedd 13:15

Kis csapat nagy sikere

Írta:

A hétvégén Nyíregyházán rendezték a IV. korcsoportos Labdarugó Diákolimpia Országos Döntőjét. Megyénket és egyben városunkat a bodaszőlői Zeleméry László Általános Iskola csapata képviselte. A 3 napos küzdelem során legyőzték Békés, Tapolca, Körmend csapatait. Sajnos, a negyeddöntőben 30 másodperccel a mérkőzés vége előtt a későbbi bajnok egyenlített, és a hétméteres párbajban jobbnak bizonyult.

Az 5. helyért lejátszott mérkőzésen fölényes 9:0-s győzelmet arattak a diákok. A sikeres szereplés országos elismerést hozott, bekerült a bodaszőlői Zeleméry László Általános Iskola csapata a legjobbak közé. Pihenésre azonban nincs idő. A következő megmérettetés Szombathelyen lesz a jövő héten a Kisiskolák Országos Diákolimpia versenyén, ahol ismét a megyét és városukat képviselhetik.


2018. június 11., hétfő 11:01

Véradások

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete véradást szervez:

2018. június 19-én (kedd) 08.00 - 15.30 óráig  a Polgármesteri Hivatalban a dolgozók és a lakosság részére. (Hajdúböszörmény, Bocskai tér 1.)

2018. június 23-án (szombat) 09.00– 12.00 óráig a Bocskai Gyógyfürdőben. (Hajdúböszörmény, Uzsok tér 1).Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat.

Kérjük, hogy véradásával segítsen beteg embertársainkon!

Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


(Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény)


 

 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates