2017. augusztus 09., szerda 10:23

Ballon Fieszta Böszörményben

Írta:

A Böszörményi Ballon Club ismét megrendezi a Hajdúböszörményi Hőlégballon Fiesztát, ahol lehetőség lesz repülésre és függeszkedésre egyaránt. Erről számolt be többek között Kiss Attila polgármester az augusztus 9-én tartott sajtótájékoztatón.

Herpai Gabriella, az egyesület általános alelnöke elmondta, hogy a repülések 18-án este 18-tól, 19-én reggel 6-tól és este 18-tól, illetve vasárnap reggel 6-tól lesznek. A függeszkedés szombaton este 20-órától lesz. A repülések és a függeszkedés is a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont melletti rakodó területről történik. A rendezvény ingyenes, a repülésért és a függeszkedésért támogató jegyek elővételben kaphatók. Az ezzel kapcsolatos információért és helyfoglalásért a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., illetve a 0620/448 6019-es telefonszámon lehet felvilágosítást kérni.


2017. augusztus 08., kedd 11:50

Tájékoztató a Hajdúsági Expo rendezvényéről

Írta:

Fülsiketítő látványos showelemek és több tízezernyi lóerő. Ezt kínálja a hétvégén a Traktorhúzó Európa Kupa, amelynek egyetlen kelet-európai állomását Hajdúböszörményben tartják meg augusztus 11-én, 12-én és 13-án. A kupa mellett mezőgazdasági szakmai fórum, mezőgazdasági gépkiállítás és vásár is várja az érdeklődőket Hajdúsági Expo címmel. A szakmai rendezvényekről Czeglédi János elmondta, csaknem negyven kiállító mutatkozik be az idei Expo-n a Széchenyi iskola tornacsarnokában, emellett pedig külső helyszíneken kínálnak mezőgazdasági gépbemutatót, és a már hagyománynak számító gépkiállítást is.

A szombati és a vasárnapi programok kapcsán elhangzott, a vérprofi versenytraktorok mellett igazi különlegességet jelent majd a Husquana favágó verseny, és az amatőr magyar versenytraktorok húzásai.

A munkálatok jelenleg az előkészítés szakaszában tartanak – mondta el Sőrés István alpolgármester a mai sajtótájékoztatón. Céljuk folyamatos, tartalmas kikapcsolódást nyújtani a vendégeknek. Ficsor László, a szervező Traktorhúzó egyesület nevében kiemelte, az elmúlt időszakban több milliós támogatást gyűjtöttek össze, a helyi önkormányzat mellett a mezőgazdasági mikrovállalkozásoktól a multikig mindenki fontosnak érzi ezt a rendezvényt.


2017. augusztus 07., hétfő 13:45

Fogathajtás

Írta:

A Díjugratók, Hagyományőrzők és Fogathajtók SE szervezésében az országos fogathajtó verseny, megyei bajnoki fordulóját rendezték meg a Kinizsi téri pályán, augusztus 5-én, szombaton.

A pontszerző megmérettetésre mintegy negyvenen neveztek, a meghirdetett C és D kategóriákban. A hajtókat és a fogatokat a rekkenő hőség sem tudta elrettenteni, a húsz akadályból álló pályát nagyszerűen teljesítették. Kategóriagyőztesek: Molnár Lajos (DHF SE ) Ifj.Végi Tibor (Solt), Fróna Antal (DHF SE) és Szabó Sándor (DHF SE) lettek. 

2017. augusztus 02., szerda 10:45

II. fokú hőségriasztás

Írta:

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az EMMI Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkár, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve az ország egész területére vonatkozóan 2017. augusztus 1-jén (kedd) 00.00 órától 2017. augusztus 4-én (péntek) 24.00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.

A hőségriadó elrendelésére tekintettel a Lakosság számára megnyitottuk a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal légkondicionált Báthory termét, valamint ivóvizet biztosítunk a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal bejáratánál.

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Lakosságot, hogy a hőség miatt 2017. augusztus 4-én (péntek) az ügyfélfogadás 7.00 órától 10.00 óráig tart.

Együttműködésüket köszönjük!


 

 
2017. július 31., hétfő 09:10

Véradás az Expon

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete 2017. augusztus 11-én (péntek) 09.00 - 15.00 óráig véradást szervez a Hajdúsági Expon (Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Hb., Radnóti M. u. 3.) a lakosság részére.

Véradóink napijegyet kapnak ajándékba!! Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat! Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


(Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény)

 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates