2018. augusztus 06., hétfő 09:42

Ezüstmise

Írta:

Bodogán László atya ezüstmiséjére gyűltünk össze a görögkatolikus templomban, augusztus 5-én.

Családok, rokonok, barátok és hívek ünnepeltek együtt a hálaadó Szent Liturgián. Dalanics Zoltán parókus atya prédikációja és László atyához fűződő személyes vallomása mindenki számára megható volt. A jelenlévők szívből jövő köszöntései, jó kívánságai és a lelkésztársak áldásai tették emelkedetté az ünnepi alkalmat, amely beszélgetésekkel zárult. A közösség összetartó ereje olyan szeretetet sugározott, mely példaértékű összefogásról tanúskodott.


(DEI)
 

 
2018. augusztus 02., csütörtök 11:22

Ma elkezdődik

Írta:

„Útjára indul” a DESZ-KEXX Fesztivál, amely augusztus 5-ig tart. A Hajdúböszörményi Extrém Sportegyesület és a Deszka Bisztró ebben az évben vonta össze először a két különálló rendezvényt.

A KEXX a szokásos élőzenei hip-hop, rap és elektronikus zenei téren erősít majd, de idén kiemelt helyet foglal el a retro muzsika is. Mindezek mellett látványos extrém sportversenyeket kínál vendégeinek a fesztivál a sportközpontban. A koncerteket három színpadon -a Bocskai Strand- és Gyógyfürdő és a Castrum Termálkemping melletti területen- rendezik meg. A nagyszínpadom ma DJ Maci, Horváth Tamás, a Desperado, a Cory-Happy Gang, DJ Dominique szórakoztatja majd a közönséget, de lesz HEXE retro party is.


(g.i.)
 

 
2018. augusztus 01., szerda 11:01

Másodfokú hőségriasztás

Írta:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért 2018. július 30-án 12 órától augusztus 3-án 24 óráig másodfokú hőségriasztás lépett életbe.

A meleg időjárás idején fogyasszanak több folyadékot, ne várják meg a szomjúságérzetet. Lehetőség szerint 11 és 15 óra között ne tartózkodjanak a napon, valamint figyeljenek bőrük védelmére is. Javasoljuk a megfelelő napvédő készítmények alkalmazását, illetve a leégés ellen védő ruházat viselését is. Amennyiben tehetik, tartózkodjanak árnyékban, légkondicionált helyiségekben a legmelegebb órákban, és kerüljék a megterhelő fizikai munkát.


2018. július 31., kedd 10:53

Új helyszínen, új formában

Írta:

- Korábban külön-külön rendeztük meg a KEXX fesztivált, illetve a Deszka fesztivált. A két rendezvény életben tartása miatt döntöttünk úgy, hogy DESZ-KEXX néven összevonjuk a két rendezvényt- mondta Kardos Antal szervező. A sajtótájékoztatót a fesztivál új helyszínén a strandfürdő melleti területen tartották, július 31-én.

Megtudhattuk, hogy az augusztus 2-5. közötti rendezvényen a zene iránt érdeklődők mellett mellett az extrém sportok kedvelői is összemérhetik erejüket gördeszkázásban, görkorcsolyázásban és BMX-ezésben.
Nagyhaju Sándor szervező a kempingezési lehetőséget, illetve a termálfürdő használatát említette, mint egy különleges lehetőséget a résztvevők számára.


(g.i.)
 

 
2018. augusztus 02., csütörtök 09:23

Újabb időpontban a szúnyogirtás

Írta:

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a július 30 – augusztus 1. között tervezett szúnyogirtás az időjárási körülmények miatt elmaradt.

A szúnyogirtás a város közigazgatási területén az időjárás függvényében várhatóan 2018. augusztus 6 – augusztus 9. között az esti órákban történik meg.

Egyúttal felhívjuk a méhészek figyelmét, hogy a méhek elzárásáról a fenti időpontban gondoskodni szíveskedjenek.

 

Megértésüket köszönjük!

Hajdúböszörmény, 2018. augusztus 02.


 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates