2018. október 01., hétfő 08:45

Zúzáztak

Írta:

Negyedik alkalommal rendezték meg a Zúzós Zúzapörkölt- Zúza Étel & Chili Fesztivált a Széchenyi-iskola melletti területen, szeptember 29-én.

Vállalkozó kedvű szakácsokban az idén sem volt hiány, több mint hetven csapat szorgoskodott, hogy megmutassa kreativitását, mit is lehet elkészíteni ebből a belsőségből. A baráti társaságok, csapatok bográcsozását kulturális programok is színesítették.


(g.i.)
 

 
2018. szeptember 26., szerda 08:36

Minősültek

Írta:

Fesztiválkórus minősítést szerzett a Daróci Bárdos Tamás Vegyeskar az elmúlt hét Sátoraljaújhelyen rendezett XII. Nemzetközi Kórusfesztiválon.


 
2018. szeptember 25., kedd 00:00

Tájékoztatás

Írta:
Az E.ON, mint szolgáltatótól kapott információ alapján egy középfeszültségű földkábel meghibásodása okozza a jelenlegi áramszünetet, melyet a hálózat tulajdonosa 4 szerelőpárral próbál helyreállítani. Az áramszolgáltatás lépésről-lépésre kezd visszaállni. Jelenleg a meghibásodás okát az E.ON nem tudta meghatározni. Az áramkimaradásért szíves megértésüket kérjük!
 
Polgármesteri Hivatal Jogi- és Városfejlesztési Osztálya
 
2018. szeptember 24., hétfő 11:10

Véradás

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete 2018. október 04-én (csütörtök) 14.00 - 17.00 óráig véradást szervez:

a Szociális Szolgáltatási Központban a dolgozók és a lakosság részére. (Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 42.).

Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat. Kérjük, hogy véradásával segítsen beteg embertársainkon! Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


(Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény)

 

 

Egész héten át kínál programokat Hajdúböszörmény szeptember 16-22 között az Európai Mobilitási Hét keretein belül – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a kedden tartott Kiss Attila polgármester, Sőrés István alpolgármester és Szabó Nóra, a program szervezője, a Polgármesteri Hivatal környezetvédelmi ügyintézője.

Kiss Attila polgármester elmondta, minden korosztály megtalálja a számára hasznos, érdekes rendezvényeket az elkövetkező héten. Így a 20. alkalommal megszervezett Hajdúfutás, valamint a rajz- és fotópályázat, de a triálbemutató, és a helyi rendőrkapitányság által szervezett közlekedésbiztonsági vetélkedő elsősorban a gyerekeket szólítja meg. De az elektronikai hulladékgyűjtési akció, a Zöld Kör interaktív kiállítása, a hagyományos kerékpáros felvonulás a város körútjain minden böszörményi felnőttet megmozgatja.


Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates