2017. július 05., szerda 13:33

A városi televízió műsora

Írta:

A városi televízió 18.00 órakor kezdődő mai hírműsora.

18: 00 Esti mese – Jánosi Klára Sára mesél
18:03 Híradó
• A Hajdúsági Nemzetközi Művésztelep 54. időszakának megnyitása
• Projektzáró a Hajdúsági Múzeumban
• Országos Cifraszűrös Találkozó
• Nyári programajánló

18:27 Helyettes szülői hálózat kialakítása
18:41 Szó van róla – Önkormányzati krónika
19:55 Sportösszefoglaló: elindult a reformáció 500. évfordulója alkalmából szervezett kerékpártúra 

 
2017. július 03., hétfő 08:47

Véradás

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete 2017.július 12-én (szerda) 08.00 - 12.00 óráig véradást szervez Bodaszőlőn (IKSZT) ( Hb, Boda K. u. 28.) a lakosság részére.

Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat! Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


(Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény)
 

 
2017. június 30., péntek 00:00

A legjobbak

Írta:

A női futsal első osztályú nemzeti bajnokságának legjobb mezőnyjátékosa, a HTE csapatkapitánya: Tell Zsófia lett.
 

 

A legjobb edző címet pedig Quirikó Vivien érdemelte ki.


g.i.

 
2017. június 28., szerda 08:47

Nyári tábor a Fürdőkertben

Írta:

Biciklizés, KRESZ-ismeretek, éjszakai túrázás és megannyi szabadprogram. Ezt kínálja a 10-14 éves korosztálynak a közlekedési szaktábor, amelynek az első turnusa kezdődött meg a héten a Fürdőkertben.

A tábor megnyitóján Sőrés István alpolgármester köszöntötte a gyerekeket. Elmondta, a tábor élménygazdagsága mellett tartalmasnak is ígérkezik. Fontos ugyanis, hogy a már aktívan, akár önállóan kerékpárral közlekedő fiataljaink ismerjék a KRESZ szabályait. Dienes Imre rendőrkapitány hozzátette, mintegy 16 évnyi kihagyás után indult újra tavaly Böszörményben a program, amelyen hetente több mint harminc diák vesz részt. A tábort különleges összefogás jellemzi: a megyei balesetmegelőzési bizottság, a TETT Egyesület és a helyi önkormányzat együttesen hívta életre a tizenéveseknek.


(H. Fehér Ildikó)
 

 
2017. június 27., kedd 00:00

Mit csinál most?

Írta:

Városunk díszpolgárai közül elsőként Friedrich Ádám kürtművésztől érdeklődtünk, mivel tölti mostanában az idejét.

A kora nyár napjai unokánk írásbeli és szóbeli érettségije körül teltek. Gondolván, hogy ebben-abban segíteni tudnánk, főleg a nyelvekben, de nem ért rá segítséget kérni, hanem szépen leérettségizett, kitűnőre. Nekünk csak a büszke öröm jutott. A kitűnő bizonyítvány éppen 57. házassági évfordulónkra "érkezett," hát csaptunk is egy szép ünneplést. Hogy mivel töltöm napjaimat? Zenehallgatásból számomra sosem elég, olvasok, esténként tévézek, ha van mit nézni. Közben megírtam negyedik könyvemet "Kényszerleszállás" címmel, mivel így nyolcvan felé arról (is) szó van már. Ezúttal felkértek, nem kellett kiadót vagy szponzort keresni, ősz végén meg is jelenik, remélem, velem együtt. Kevesebbet autózom, lehet, hogy csak a város napjára megyek le, pedig nagyon vágynék ott lenni. Örülök minden böszörményből jövő hírnek– búcsúzott Friedrich Ádám. 

 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates