2017. március 27., hétfő 09:32

Felépült…

Írta:

A végéhez közeledik a Népi Mesterségek Háza és Képzési Központ kialakítása című Norvég Alap által támogatott pályázat.

Már felépült a tájházak területén a mesterségek háza, ahol a hagyományos kézműves mesterségekkel ismerkedhetnek meg a Böszörménybe látogatók.
Az épület további hasznosításáról, annak üzemeltetéséről a Szabadhajdú Kft. gondoskodik a jövőben. 

 
2017. március 20., hétfő 11:40

Szelektív hulladékszállítás

Írta:

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Hajdúböszörményben a házhoz menő üveg hulladék begyűjtésének legközelebbi időpontjai (a kommunális hulladékszállításhoz igazodva): 2017. március 27. és 28. (Az edényzetet abban az esetben is tegyék ki ürítésre a megjelölt napon, ha az kis mennyiségű üveghulladékot tartalmaz!)

Az alábbi táblázat a sárga, barna és a piros fedelű edényzetek ürítésének az időpontjait tartalmazza.


2017. március 20., hétfő 10:11

Véradás

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete 2017. április 06-án (csütörtök) 09.00 - 14.30 óráig véradást szervez a Bocskai István Gimnáziumban (Hb, Bocskai tér 12.) a tanulók és a lakosság részére.

Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat!

Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


(Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény)

 

2017. március 17., péntek 00:00

Arany János portrészobrának avatása

Írta:

A Debreceni Egyetem az országban elsőként indít szociálpedagógia mesterszakot - jelentette be Bálint Péter dékán, a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karon tartott Arany János szoboravatón, március 16-án.

A szobrot Izsó Miklós szobrászművész alkotása alapján Lestyán Gonda János öntötte bronzba. Az ünnepség keretében adták át a "Hajdúböszörmény Felsőoktatásáért Emlékérmet" Szilágyi Imre grafikus művésznek, az intézmény volt oktatójának.

 
2017. március 16., csütörtök 00:00

Aktuális kátyúzási munkálatok

Írta:

A mai napon (2017. március 16.) folytatjuk a hideg aszfalttal végzett kátyúzási munkálatokat a város belterületén. A mai napra tervezett helyszínek: Kölcsey utca, a Thököly utca és a Fürdő utca.

Kérjük a lakosság együttműködését és türelmét.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates