2017. október 16., hétfő 16:10

Meghívó

Írta:

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt, családját és ismerőseit 2017. október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékünnepe alkalmából szervezett rendezvényre.

10:00 Ünnepi Istentisztelet
Helye: Kálvin téri református templom

11:00 Megemlékezés és koszorúzás
Helye: Losonczy Géza Emlékpark (Árpád u. Honvéd u. sarok)
Megemlékezést tart: Sőrés István
Hajdúböszörmény Város alpolgármestere

Emlékműsor: A Hajdúböszörményi Eötvös József Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak előadása

Koszorúzás
A megemlékezésen közreműködik a Városi Ifjúsági Fúvószenekar 

2017. október 16., hétfő 11:10

Ma van az Újraélesztés Világnapja!

Írta:

A szabályos újraélesztést ma minden érdeklődőnek megtanítják a Hajdúböszörményi Mentőállomáson.

A kocsi- és eszközparkjukat is bemutatják a gyakorlási lehetőség mellett! Erre a tudásra bármikor szükségünk lehet! 

 
2017. október 16., hétfő 09:35

Véradások

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete véradást szervez:

  • 2017. november 3-án (péntek) 10.00 - 16.00 óráig  a Sillye Gábor Művelődési Központban a lakosság részére (Hajdúböszörmény, Bocskai tér 1.)
  • 2017. október 27-én (péntek) 08.00- 14.30 óráig véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete a Polgármesteri Hivatalban a dolgozók és a lakosság részére (Hajdúböszörmény, Bocskai tér 4.).

Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat.


Kérjük, hogy véradásával segítsen beteg embertársainkon! Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


 

Több mint kétszáz fő jelentkezett eddig Hajdú-Bihar megyéből területvédelmi tartalékos katonának. A Magyar Honvédség új, területi alapon szervezett tartalékos rendszerébe járásunkból is várják az érdeklődőket.

Napjainkban egyre több helyen lehet találkozni azzal a megállapítással, hogy a katonai pálya egyre népszerűbb a munkát keresők körében. Az elmúlt időszakban megemelt illetmény és a fejlődő jövedelemrendszer, illetve a stabil és biztos munkahely lehetősége sokaknak vonzóvá teszi az egyenruhás szolgálatot. Azt talán kevesebben tudják, hogy a honvédségben lehetőség van olyan szolgálatot is vállalni, amelyet iskolai tanulmányok vagy meglévő munkahely mellett is lehet végezni. Ez pedig nem más, mint a tartalékos szolgálat, amelyről Nagy Zoltán alezredessel, a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központjának parancsnokával beszélgettünk.


 

2017. október 13., péntek 10:23

Kinevezések

Írta:

Egyetemi tanári címet adományozott Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora Bálint Péternek, a gyermeknevelési és felnőttképzési kar dékánjának, október 12-én.

Főiskolai tanári kinevezést vehetett át a rektori tanácsteremben tartott ünnepségen Gortka - Rákó Erzsébet, aki ugyancsak a böszörményi kar oktatója. 

 
1 / 71 oldal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates