2018. február 13., kedd 00:00

Sporthírek

Írta:

FUTSAL

Final Fourban a HTE

Február 10-én a budapesti KRSE együttesét fogadta NB I női futsal csapatunk a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A szép számú és fantasztikus hangulatot varázsoló hazai közönség előtt megrendezett találkozón a HTE 8-2 arányban nyert, és ezzel 27-2-es összesítéssel jutott be a március 3-4-én Nyíregyházán megrendezésre kerülő Futsal Magyar Kupa Final Fourba!

Női Futsal Magyar Kupa, negyeddöntő (visszavágó): HTE - KRSE 8-2 (4-1)
Gól: Vígh (3), Pádár (3), Szekér, Kovács.
HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Pádár Anita, Szekér Anita, Vígh Renáta, Bokor Adrienn, Kota Gabriella, Nagy Anikó, Mogyorósi Zsuzsanna, Kovács Anikó, Mága Alexandra. Edző: Quirikó Vivien.

KOSÁRLABDA

Győzelmek az U11 leány kosárlabda bajnokságban

HTE-Fúriák - Hadházi Farkasok 74-24
HTE-Fúriák - BKGDSE Báránd 41-22

Pipó Márton edző: „Gratulálok a csapatnak, hiszen mindenki szerzett kosarat, és ami külön szívderítő, hogy mindenkinek van akciókosara! Külön gratulálok azoknak, akik kiemelkedően sok pontot tudtak ma szerezni és kijött belőlük, amire képesek jelenleg.”
Dobott pontok: Maszlag Zoé 8p, Szabó Nikolett 24p, Gibárti Dóra 3p, Nagy Katalin 23p, Kovács Enikő 18p, Szerdahelyi Sára 5p, Oláh Nóra 12p, Vass Viktória 2p, Torzsa Lili 4p, Gibárti Gréta 3p, Kacsó Dorina 10p, Biri Barbara 3p. Edző: Pipó Márton.

Megyei férfi felnőtt: HTE - DEAC Öregfiúk 48-51

MECCSAJÁNLÓ

  • 2018.02.17. szombat, Bocskai-csarnok, 15:30: HTE – Szekszárd NB I női futsal mérkőzés, 18:00: HTE – DEAC NB II női futsal mérkőzés Belépő: 200 Ft.
  • 2018.02.17. szombat, Középkerti-csarnok, 10.00-18.00: Országos fiú serdülő kosárlabda bajnokság
  • 2018.02.18. vasárnap, Bocskai-csarnok, 16:00: HTE - Berettyó MSE NB II férfi junior kézilabda mérkőzés, 18:00: HTE – Berettyó MSE NB II férfi felnőtt kézilabda mérkőzés Belépő: 200 Ft.

 

2018. február 06., kedd 00:00

Újabb siker

Írta:

FUTSAL

Az NB I női futsal bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a jó formában lévő zalaegerszegi Ricsilla Futsal együttesét fogadta a HTE. A lányok már az első félidőben eldöntötték a 3 pont sorsát, Tell Zsófia vezérletével négy találatig jutott a Böszi. A második félidőben feljavultak a vendégek, de Torma Lilla remek formában védett, így a HTE kapott gól nélkül hozta le a találkozót. A szépszámú nézőközönség színvonalas mérkőzést láthatott, a Bocskai Katonái szurkolótábor pedig remek hangulatot varázsolt a Bocskai István Ált. Isk. sportcsarnokába. A győzelemmel a HTE továbbra is a tabella élén áll.

NB I női futsal, 16. forduló: HTE - Ricsilla Futsal 4-0 (4-0)
Gól: Tell (2), Pádár, Vígh.


2018. január 30., kedd 09:37

Sporthírek

Írta:

FUTSAL

NB I-es csapatunk a sereghajtó Gyulai Amazonok otthonában lépett pályára. A lányok magabiztos győzelmet arattak, ezzel továbbra is a tabella élén állnak.

NB I női futsal, 15. forduló: Gyulai Amazonok - HTE 2-7 (0-4)
Gól: Pádár (3), Tell (3), Kota.
HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Pádár Anita, Szekér Anita, Kota Gabriella, Bokor Adrienn, Vígh Renáta, Mogyorósi Zsuzsanna, Kovács Anikó. Edző: Quirikó Vivien.

2018. január 23., kedd 13:58

Sporthírek

Írta:

Rangadót nyert NB I női futsal csapatunk

A Női Futsal NB I 14. fordulójában kiírt Astra-4ig-Kiskunfélegyházi Bulls – Hajdúböszörményi TE mérkőzés a hazai csapat kérésére nem hétvégén került megrendezésre, így a két együttes a pénteki játéknapban egyezett meg.

A találkozónak az impozáns kiskunfélegyházi KÉSZ Aréna adott otthont 19 órától. A Bocskai Katonái szurkolótábor Kiskunfélegyházára is elkísérte a lányokat, akik így az összecsapás első percétől az utolsójáig fantasztikus hangulatban játszhattak.

A találkozó remekül kezdődött a Böszi számára, a lányok szenzációsan kezdték az első játékrészt. A 4. percben Tell Zsófia kezdte meg a gólgyártást egy elképesztő szólót követően, majd Pádár Anita, Vígh Renáta és Szekér Anita szerzett szebbnél-szebb találatot, ezzel a 10. percre már négygólos vezetést szereztünk (0-4). A félidő második felére feljavult a hazai csapat, és a 12. percben Halászi révén szépítettek Dombó János tanítványai (1-4). Több gól nem esett az első húsz percben, így a szünetben háromgólos vendég vezetéssel mentek pihenőre a csapatok.

A második játékrész elejét is a HTE dominanciája jellemezte, ismét Tell Zsófia kezdte meg a gólgyártást (1-5), majd a félidő derekán megint Tell, azután Bokor Adrienn és a fiatal Nagy Anikó növelte a HTE előnyét, így a 32. percben már hétgólos böszörményi vezetésnek örülhettek a szurkolók (1-8). A félidő vége felé becsúszott néhány hiba, amit a Krascsenics-testvérek révén kihasznált az Astra, így a végeredmény 4-8-as HTE-siker lett.

NB I Női Futsal, 14. forduló: Astra-4ig-Kiskunfélegyházi Bulls – Hajdúböszörményi TE 4-8 (1-4)

Gól: Halászi (12’), Krascsenics Cs. (33’), Krascsenics P. (38’, 39’), illetve Tell (4’, 22’, 29’), Pádár (5’), Vígh (6’), Szekér (10’), Bokor (29’), Nagy (32’)

Astra: Farkas Katalin – Görög Zsófia, Gál Tímea, Szabó Boglárka, Halászi Kinga, Rozmis Gabriella, Krascsenics Petra, Godvár Katalin, Krascsenics Csilla, Nagy Anett, Dominika Dikanová, Gelb Mónika, Mészáros Dalma. Vezetőedző: Dombó János.

HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Bokor Adrienn, Pádár Anita, Vígh Renáta, Szekér Anita, Nagy Anikó, Kota Gabriella, Mogyorósi Zsuzsanna. Vezetőedző: Quirikó Vivien. 

2018. január 18., csütörtök 13:31

Megvédte elsőségét

Írta:

Ismét a triatlon amatőr ranglista győztese lett a böszörményi kötődésű Molnár Sándor 2017-ben, így megvédte tavalyelőtti címét a 70-74 korcsoportban.

A közelmúltban Budapesten, az ELTE Gömb Aulájában rendezett a szövetség díjkiosztó gálát. Molnár Sándor az elmúlt év amatőr triatlon ranglista első, a sprint és a Hawaii ranglista második helyezettje lett. Megkapta az Év Veterán Sportolója díjat, és egy Aranyoklevelet is, mert mind a négy országos bajnoki futamot megnyerte (sprint, rövid, közép- és hosszútáv).


(g.i.)
 

 
1 / 27 oldal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates