2017. november 22., szerda 15:59

Költözés alatt a Tourinform Iroda

Írta:

November 23-ától a városkártya-ügyintézés, valamint a jegyárusítás a művelődési központ gazdasági irodájában kap helyet.

A Tourinform Iroda ezt követően új helyen, a Maghy Zoltán Művészházban, a Deák Ferenc utca 2. szám alatt várja a lakosságot, valamint a Böszörménybe látogató vendégeket. 

 
2017. november 21., kedd 14:42

Vigyázzunk rájuk!

Írta:

Az idei esztendőben mintegy száz fa ültetésével teszi az Önkormányzat még élhetőbbé, még zöldebbé a városunkat – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a mai napon tartottak a Baltazár Dezső utcán.

Kiss Attila polgármester elmondta, az előző évek gyakorlatának megfelelően ősszel válik esedékessé Hajdúböszörmény belterületi fasorainak megújítása, valamint az újabb fasorok ültetése. A korábbi évek koncepciója az volt, hogy a város bevezető útjai mellett újuljanak meg a fasoraink. Ezt az elvet követve 2012-ben történt fásítás a Külső-Hadházi utca jobb oldalában, majd 2015-ben a bal oldalában, ahol gömbakác fasor került kialakításra. Továbbá az Árpád utcai gömbszivarfák cseréje is megtörtént, a városi klímának megfelelő díszkörte fafajjal.


2017. november 19., vasárnap 00:00

Veretlenül zárták a szezont

Írta:

Zsinórban a tizenötödik győzelmét aratta szombaton a HTE felnőtt férfi focicsapata. A DVSC II együttese ellen, idegenben, Pallagon 1-0-ra győzött a megye I-es bajnokságban Igor Bogdanovic vezetésével a HTE.

Folytatás tavasszal!

2017. november 18., szombat 00:00

Országos Mazsorett Fesztivál

Írta:

Mától két napon keresztül Országos Mazsorett Fesztivál a Sillye Gábor Művelődési Központban, Hajdúböszörményben!

2017. november 18-19. között immáron 10-11. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Mazsorett Fesztivál a Szabadhajdú Közhasznú Nonprofit Kft. és a Hajdúböszörményi Mazsorett Együttes szervezésében Hajdúböszörményben a Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Házban.

A rendezvényre az ország több településéből is érkeznek versenyzők, a két nap alatt közel 400 fő vesz részt a fesztiválon. A fesztivál mindkét nap 14:00 órától kezdődik!

Belépőjegy 1000 Ft.

2017. november 16., csütörtök 00:00

Miniszteri elismerés

Írta:

A közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért elismerésében részesült Hajdúböszörmény Város Önkormányzata a Start Plusz program keretében. Az oklevelet ünnepélyes keretek között a mai napon vette át Kiss Attila, polgármester, Fórizs László, alpolgármester és Varga Zoltán, a Városüzemeltetési Intézmény vezetője Budapesten, a Belügyminisztériumban. Az oklevéllel 7 millió forintot is kapott Hajdúböszörmény, mely összeget a város a közfoglalkoztatás keretében használhat fel december 31-ig.

1 / 73 oldal
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates