2018. július 23., hétfő 09:53

Véradás

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete véradást szervez:

2018. augusztus 10-én (péntek) 08.30 - 16.00 óráig és 2018.08.11.(szombat ) 10.00-14.00 óráig  a Hajdúsági EXPON (Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Hb., Radnóti M. u. 3.) a lakosság részére.

Véradóink napijegyet kapnak ajándékba! Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat!

Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


(Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény)

 

 
2018. július 23., hétfő 09:45

Aktuális kátyúzási munkálatok

Írta:

Ezen a héten (2018. július 23.- július 27.) folytatódik a kátyúzás a város belterületén.

Az aszfaltozási és bontási munkálatok miatt az alábbi helyszíneken kell forgalomkorlátozásokra számítani: Salgótarján utca, Kolozsvár utca, Désány István utca, Bem József utca, Thököly Imre utca, Szénássy Mátyás utca, Győrössy kert, Tizenhárom vértanú utca.

Kérjük a lakosság együttműködését és türelmét.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

 
2018. július 20., péntek 11:23

Tisztelt Lakosok!

Írta:

Hajdúböszörmény Árpád utca 4. szám előtti társasház ivóvízbekötő vezetékénél szivárgást észlelt a Hajdúkerületi és Bihari Víziközmű Szolgáltató Zrt. munkatársai.

A zöldfelületen a hiba elhárítását elkezdték, de további feltárásra van szükség a hiba elhárításához. A bontással érintett útszakasz mellett és a kerékpárút nyomvonalán folyó közlekedést nem gátolja, de kérünk minden arra közlekedőt, hogy
fokozott figyelemmel és kellő körültekintéssel közlekedjen az érintett szakaszon.

Kérjük a lakosság együttműködését és türelmét.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

2018. július 17., kedd 15:55

Permetezési munkálatok

Írta:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal megbízásából a Hortobágy Környezetvédelmi Kft. megkezdi a belterületi fák, fasorok növényvédelmi munkáit, mely a fákon elszaporodott kártevők, kórokozók elleni védekezést jelenti. A permetezés 2018. július 19-én és 20-án fog zajlani.

A permetezések a késő esti és éjszakai órákban történnek, hogy a gyalogos és közúti forgalmat ne zavarják. Szeles, csapadékos időjárás esetén a munka néhány nappal elhúzódhat.
A permetezéshez felhasznált szerek:

Vektafid A, Spilan, Topas keveréke, mely méhekre nem jelölésköteles. Felhívjuk a méhészek figyelmét, hogy a permetezés idején nincs tennivalójuk.
A felhasználás során kijuttatandó szerek a melegvérűekre nem veszélyesek, illetve az esetlegesen eszközökre (pl.: gépjármű) kijutó permetszer károsodást nem okoz. Érő gyümölcsöket hordozó fák permetezésére nem kerül sor (szilva, őszibarack, stb.)!

Kérjük a lakosság türelmét és együttműködését.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

2018. július 17., kedd 15:51

Gallyazási munkálatok

Írta:

2018. július 18-án a Munkácsy Mihály utcán valamint a Kálvin téren gallyazási munkákat végeznek.

A munkálatok biztonságos elvégzése érdekében 2018. július 18 (szerda) 6:00 órától lezárásra kerül a Munkácsy Mihály utca és a Kálvin tér (parkoló) teljes szakasza. A lezárt területre csak az üzletekhez érkező tehergépjárművek hajthatnak be a rakodás idejére. A munkálatok várható befejezése: 2018. július 19. (csütörtök) 17:00 óra. A munkálatok befejeztével az utat megnyitjuk a gépjárművek számára.


Kérjük a lakosság együttműködését és türelmét.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates