2018. augusztus 28., kedd 10:01

Sporthírek

Írta:

LABDARÚGÁS

Felnőtt és ifi labdarúgó csapatunk is hibátlan eddig a bajnokságban.

Megyei I. felnőtt: HTE – DASE (Debrecen) 6-1 (4-0)

Gól: Barna Béla Dávid (3), Bereczki Tamás (2), Tóth Bertold. Edző: Igor Bogdanovic – Rákos Csaba
Igor Bogdanovic: „Sok mozgással, sok pontos passzal, szép támadásokkal, megérdemelten sikerült megszerezni a három pontot. A hibákat próbáljuk kijavítani a következő mérkőzésekre. Gratulálok a csapatnak!”

Megyei I. U19: HTE – DASE (Debrecen) 7-0 (3-0)

Gól: Csirkés Imre (2), Szakács Dániel (2), Varga Dávid, Rákos Máté, Kompár Bálint. Edző: Igor Bogdanovic – Rákos Csaba
Rákos Csaba: „A csapat magabiztosan, fegyelmezett mezőnyjátékkal, jó helyzetkihasználással tartotta itthon a három pontot. Külön öröm, hogy 2003-as korú játékosok is kiváló teljesítményt nyújtottak a "nagyok" között.”

2018. augusztus 27., hétfő 15:32

Aktuális kátyúzási munkálatok

Írta:

Ezen a héten (2018. augusztus 27.- augusztus 31.) folytatódik a kátyúzás a város belterületén.

Az aszfaltozási és bontási munkálatok miatt az alábbi helyszíneken kell forgalomkorlátozásokra számítani: Árpád utca, Kolozsvár utca, Maros utca, Bem József utca, Erkel Ferenc utca, Bakóczy Endre utca, Győrössy kert, Tizenhárom vértanú utca.


Kérjük a lakosság együttműködését és türelmét.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

2018. augusztus 27., hétfő 09:33

Véradás

Írta:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete 2018. szeptember 06-án (csütörtök) 09.00 - 12.00 óráig véradást szervez a Középkerti Általános Iskolában a dolgozók és a lakosság részére. (Hajdúböszörmény, Erdélyi u. 37.)

Szeretettel várjuk régi és új véradóinkat. Kérjük, hogy véradásával segítsen beteg embertársainkon! Kérjük, hogy személyi igazolványát, társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó kártyáját és véradó igazolványát feltétlenül hozza magával!


(Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Hajdúböszörmény)

 

 
2018. augusztus 27., hétfő 10:42

Középkerti Nap

Írta:

Gazdag programkínálattal várta a kikapcsolódni vágyókat az idén immár 19. alkalommal megrendezett Középkerti Nap augusztus 25-én. A szervezők egész napos elfoglaltságot kínáltak a programra kilátogatóknak.

A programot több szervezet is segítette: így a Zöld Kör, valamint a Keleti Főcsatorna Egyesület. A rendezvény főszervezője pedig, a hagyománynak megfelelően a Középkertért Egyesület volt.
A kora reggeli óráktól az iskola pályáján kemény küzdelem folyt: a focit kedvelők a kispályás labdarúgóknak szurkolhattak.


2018. augusztus 27., hétfő 09:36

A muzsika hullámhosszán

Írta:

Szinte minden zenei stílust meghallgathattak az érdeklődők, akik kilátogattak Hajdúvidre, a második alkalommal megrendezett zenés nyári estre, augusztus 25-én.

Az ifjúsági fúvószenekar közönségcsalogató muzsikája mellett kicsik és nagyok egyaránt válogathattak a „zenei étlap” kínálatából. A rendezvényt Fórizs László alpolgármester, a településrész képviselője nyitotta meg, remélve, hogy minden résztvevő jól érzi magát. Tiba István országgyűlési képviselő szerint egy-egy ilyen rendezvény legfontosabb hozadéka, hogy még inkább összekovácsolja a közösséget.


(g.i.)
 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates