2018. június 04., hétfő 09:02

Ingatlan értékesítési hirdetmény

Írta:

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata az 53/2018. (II.22.) Önk. számú határozata alapján értékesíteni kívánja az önkormányzati tulajdonban álló, Hajdúböszörmény 2567 hrsz-ú, a természetben a Dózsa György krt. 25. sz. alatti kivett lakóház, udvar, gazdasági épület művelési ágú, 358 m² nagyságú ingatlant nyílt árverés útján a legmagasabb ajánlattevő részére az alábbi feltételekkel:

A kikiáltási ár nettó 4.600.000 Ft. A kikiáltási árat az árverés során 5.000,- Ft-tal szükséges emelni mindaddig, amíg egyetlen ajánlattevő marad versenyben. Vevőnek a nettó vételár 3%-a + Áfa bonyolítási díjat is meg kell fizetnie.
Aki az árverésen részt kíván venni, annak a nettó kikiáltási ár 10%-át letéti díjként az árverés időpontjáig meg kell fizetnie Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának 11738060-15372514 számú számlájára. A befizetés tényét az ellenőrző csekkszelvény, vagy teljesített átutalási megbízás bemutatásával kell igazolni. Az az ajánlattevő, aki az árverés során a legnagyobb összegű ajánlatot teszi, az ingatlan megvásárlására jogosulttá válik, és az általa befizetett letéti díjat a vételárba be kell számítani. A licitáláson alulmaradt ajánlattevők részére a befizetett letéti díjat az Önkormányzat 15 napon belül visszafizeti. Abban az esetben, ha a nyertes ajánlattevő a licitálás lezártát követően, a szerződéskötés előtt vagy után eláll az adásvételtől, úgy a letéti díj részére nem jár vissza.

A nyertes ajánlattevőnek az árverést követő 30 napon belül szerződést kell kötnie és ezzel egyidejűleg meg kell fizetnie a teljes vételárat, részletfizetési lehetőség nincs. Abban az esetben, ha a nyertes ajánlattevő hitelfelvétel segítségével kívánja megfizetni a vételárat, úgy a teljesítésre nyitva álló határidő - tekintettel a banki ügymenet időigényességére - 60 napra hosszabbodik meg.

Az ingatlan tulajdonjogának bejegyzésére a teljes vételár, bonyolítási díj és az igazgatási szolgáltatási díj megfizetését követően kerül sor. A vevő köteles az ingatlant 4 éven belül beépíteni, melynek biztosítására az Önkormányzat elidegenítési és terhelési tilalmat köt ki.

Az ingatlannal kapcsolatban további tájékoztatás kérhető az 52/563-238 telefonszámon, illetve a Polgármesteri Hivatal I. emelet 38-as irodájában.
Az Önkormányzat fenntartja magának azon jogát, mely szerint az eljárást részben vagy egészben eredménytelennek nyilváníthatja indoklás nélkül.

A nyílt licit időpontja: 2018. június 19. 09.00 óra
Helye: Polgármesteri Hivatal Sillye Gábor terem (I. emelet 54.) 

2018. május 31., csütörtök 14:10

Folytatják a kátyúzást, elkezdték a nyári aszfaltozást

Írta:

- Beváltotta a hozzáfűzött reményeket a januárban beszerzett INFRASET (kátyúzógép)- tájékoztatta a sajtó képviselőit Fórizs László alpolgármester a Külső-Debreceni utcán, május 31-én.

Az eddig eltelt időszakban 620 négyzetméter út felújítását végezték el, melyhez 13 tonna mart aszfaltot használtak fel. Ezzel a technológiával feleannyira csökken a javítás költsége.

Nagy Sándor Gergő, a polgármesteri hivatal munkatársa elmondta, útbesorolás alapján végzik a munkálatokat, amely azt jelenti, hogy minden esetben a főközlekedési utak éveznek elsőbbséget.
Varga Zoltán, a Városüzemeltetési Intézmény vezetője elmondta, hogy felére csökkent náluk a közcélú foglalkoztatottak száma, ennek ellenére igyekeznek a dolgozók a feladatukat legjobb tudásuk szerint végezni.
Megkezdődött a nyári aszfaltozás is, melyet most a Városkert utcán végeztek a munkások.


(g.i.)
 

 
2018. május 29., kedd 13:21

Karap Ferenc utcai járda felújítása

Írta:

- Az elmúlt évek rendszeresen visszatérő problémája volt a Karap Ferenc utcai parkot átszelő járda rossz állapota. Ezen lehet megközelíteni az orvosi rendelőt és a gyógyszertárat, valamint a társasházi lakásokat és részben a főiskolai kart- tájékoztatta a sajtó képviselőit Kiss Attila polgármester, május 29-én.

A járda felújítását nagyban elősegítette az az anyagi segítség, melyet Dr. Szabó László, az Apothéca Bt. tulajdonosa nyújtott az ott élő közösség számára. Az 1 millió forint+ÁFA összegű felajánlása a teljes bekerülési költség 1/3-át fedezte. Sőrés István alpolgármester elmondta: a járda átépítése, felújítása nem csak a gyalogos forgalom biztonságát javítja, hanem a park esztétikai élményét is növeli.


(g.i)
 

 
2018. május 29., kedd 11:20

Aktuális kátyúzási munkálatok

Írta:

Ezen a héten (2018. május 28.- június 1.) folytatódik a kátyúzás a város belterületén.

Az aszfaltozási és bontási munkálatok miatt az alábbi helyszíneken kell forgalomkorlátozásokra számítani: Enyingi Török Bálint utca, Városkert utca, Radnóti utca, Külső- Debreceni utca, Luther utca, Kövér György utca.

Kérjük a lakosság együttműködését és türelmét.


(Jogi és Városüzemeltetési Osztály)

 
2018. május 29., kedd 09:03

Sporthírek

Írta:

FUTSAL

Megvédte bajnoki címét a HTE NB I női futsal csapata!

Női futsalosaink 1-0 arányban győztek a bajnoki döntő negyedik összecsapásán Szigetszentmiklóson az Astra ellen, ezzel összesítésben 3-1-re nyerték a párharcot, és újra bajnokok lettek!

Quirikó Vivien edző: „A bajnoki döntő mérkőzései közül talán ez volt a legnehezebb. Nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, mint a többi meccsen, de egy rúgott gól most elég volt a győzelemhez. Gratulálok az egész csapatnak, nehéz volt a rájátszás, nagyot küzdöttünk azért, hogy megvédhessük a bajnoki címünket. És gratulálok az Astrának is, úgy gondolom, döntőhöz méltó, az utolsó másodpercekig izgalmas, küzdelmes összecsapásokat vívtunk. Beigazolódott az, hogy megvédeni a bajnoki címet talán nagyobb feladat, mint megszerezni. Ebben közrejátszott az idei kiírás lebonyolítási rendszere is, hiszen hiába nyertük meg magasan az alapszakaszt, nem vittünk magunkkal pontelőnyt a rájátszásra. Ráadásul a tavasszal sok sérülés is sújtott minket. Éppen ezért óriási dolog, amit a csapat véghezvitt. Ránk fér a pihenő, utána pedig újult erővel vágunk neki a következő szezonnak. Célunk nem lehet más, mint hogy Hajdúböszörmény még sokáig a női futsal trónján legyen! Ezúton is szeretném megköszönni az egész csapat nevében Hajdúböszörmény városának, a HTE vezetőségének és munkatársainak, valamint szurkolóinknak az egész éves támogatást!”

NB I női futsal, rájátszás, bajnoki döntő 4. mérkőzés:

Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls – Hajdúböszörményi TE 0-1 (0-0)
Gól: Szekér Anita (31’)

HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Szekér Anita, Pádár Anita, Vígh Renáta, Bokor Adrienn, Kota Gabriella, Nagy Anikó, Mogyorósi Zsuzsanna, Kovács Anikó. Edző: Quirikó Vivien.

KÉZILABDA

Bajnok a HTE NB II női felnőtt kézilabda csapata!

A Hajdúböszörményi TE felnőtt női kézilabda csapata július végén kezdte meg a felkészülést a soron következő bajnoki évadra az NB II Észak-keleti csoportjában. A csapat nagy része 20 év körüli, így a rutin hiányát a munkával próbálták kompenzálni. Nagy Attila edző: „A nyári munka nagyon jól sikerült, amit egy hazai rendezésű tornával zártunk le. Az őszünk elég felemásra sikeredett. Nem várt vereség és több idegenbeli bravúr tette izgalmassá az év első felét, amit 3 vereséggel zártunk. A téli alapozás után remek rajtot vettünk tavasszal, győztünk Debrecenben és megvertük a regnáló bajnok, Mátészalka csapatát is. Ahogy haladtunk előre az időben egyre jobban látszott, hogy szinte biztosan érmet nyer a csapat. Sokat tanultunk az őszi vereségekből, ami tovább szilárdította a csapategységet. Az eredmények úgy alakultak, hogy a bajnoki cím sorsa az utolsó mérkőzésen, saját közönségünk előtt dőlt el. Nagyon örültünk, hogy sokan kilátogattak és megtisztelték a lányokat azzal, hogy végig buzdították a csapatot. Végeredményben egy nagyon kiélezett és erős bajnokságot sikerült megnyernünk, folytatván az elkezdett sormintát (3 év, 3 érem). A jövő év legfontosabb feladata az lesz, hogy egyben tartsuk a csapatot, illetve minél több helyi kötődésű fiatal jusson szóhoz az ifjúsági bajnokság mellett a felnőttek között is. Végezetül az egész csapat nevében szeretnénk köszönetet mondani Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának, Kiss Attila polgármester úrnak, Komáromi Imre elnök úrnak, Kiss Antal szakosztályvezető úrnak, Hadházi Csaba technikai vezetőnek, Kállai Lajos gyúrónak, a Hajdúnánás SK vezetőségének a kettős játékengedélyű játékosok biztosításáért és mindazoknak, aki valamilyen formában segítették a csapat munkáját. Reméljük, hogy nagy dicsőséget tudtunk szerezni a városnak és az egyesületnek egyaránt. 2019 májusáig az NB II Észak-keleti csoportjának bajnoka a HTE!”

A HTE bajnoki címet szerzett csapata: Bakos Zsuzsanna, Balla Barbara, Balla Viktória, Balogh Nikoletta, Balogh-Silye Rita Orsolya, Berényi Janka, Cserős Petra, Dobi Mária, Erdei Anett, Forgács Csenge, Gyökös Barbara, Kiss Gréta Emese, Konyári Krisztina, Koszta Enikő, Kovács Magdolna, Lengyel Leonetta, Nagy Diána, Pál Dorina Fanni, Péntek Fanni, Sári Janka, Sári Kata, Szabó Lilla, Szabó Rebeka, Szegedi Eszter, Szilágyi Krisztina, Tardi Zsuzsanna. Edző: Nagy Attila.

LABDARÚGÁS

Bajnok a HTE férfi felnőtt labdarúgó csapata!

A HTE férfi felnőtt labdarúgó csapata az utolsó előtti fordulóban Hajdúszoboszló otthonában nyert 3-2 arányban, és ezzel eldőlt, hogy az élen végez a Hajdú-Bihar Megyei I. o. bajnokságban!

Megyei I. o. felnőtt: Hajdúszoboszlói SE – HTE 2-3 (2-0)
Gól: Jeremiás Gergő (2), Lippai Tibor. Edző: Igor Bogdanovic.

Megyei U19: Hajdúszoboszlói SE – HTE 2-1 (2-1)
Gól: Szabó Bence Ferenc. Edző: Molnár István.

Megyei U14: Berettyóújfalui SE – HTE 0-2 (0-1)
Gól: Lakatos Attila, Kovács Bendegúz. Edző: Sipos Elemér, Kiss Antal.

III. o. U19: Kazincbarcikai SC – HTE 0-1 (0-1)
Gól: Misák Sándor. Edző: Igor Bogdanovic.

III. o. U17: Kazincbarcikai SC – HTE 1-4 (2-0)
Gól: Bányász Alex (3), Varga Dániel. Edző: Poczetnyik Csaba, Rákos Csaba.

II. o. U15: Puskás Akadémia Nagyecsed – HTE-Olasz FS 3-8 (3-1)
Gól: Hadházi Sándor Máté (3), Huszti Renátó (2), Váradi Marcell, Rákos Máté (2). Edző: Jeremiás Gergő.

II. o. U14: Puskás Akadémia Nagyecsed – HTE-Olasz FS 1-17 (1-7)
Gól: Szabó Vencel (4), Batai Tamás (2), Fehér Attila (2), Szűcs Tamás (3), Hegedűs Tamás (3), Sipos Szabolcs Vince, Kovács Miklós, Jónás Miklós (öngól). Edző: Szűcs János.

MECCSAJÁNLÓ

2018.06.02. szombat 17:00, Városi Sportközpont: HTE – DVSC II. Megyei I. férfi felnőtt labdarúgó mérkőzés

Belépő: 200 Ft.


 

 

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates