2017. június 26., hétfő 13:45

Nemzetközi tornán vett részt a HTE

Írta:

Női futsalosaink a Gyulai Amazonok együttesétől meghívást kaptak az első ízben megrendezett Nemzetközi Futsal Tornára, melyen a házigazdán és a böszörményieken kívül a Délvidék női futsal válogatott és az Etec de Cerquilho brazil régiós bajnok vett részt június 24-én a gyulai Városi Sportcsarnokban.

A barátságos torna után a csapatok remek hangulatú közös ebéddel zárták a napot, ahol lehetőség volt megismerkedni a Brazíliából érkezett együttes tagjaival és vezetőivel.
Június 25-én a Gyulai Várfürdőben női barátságos strandfoci torna került megrendezésre, ahol szintén részt vettek lányaink, és három 2x8 perces meccset játszottak a Békéscsaba játékosaiból álló vegyes csapatok ellen. A jó hangulatú mérkőzések után a csapat a Várfürdőben tölthette a nap hátralévő részét. 

 
2017. június 26., hétfő 11:41

Hétvégi rendezvények

Írta:

A hétvégén két rendezvényre is várták az érdeklődőket a városban.

A Hajdúkerületi Múzeumok Éjszakáját már hetedik alkalommal rendezték meg, június 23-án. Az idei esztendőben többek között múzeumi könyvárusítás, kézműves műhely, népi játékok, „Pörög a, forog a szoknya…” címmel divatbemutató, elemlámpás éjszakai tárlatvezetés szerepelt a programban.

Szombaton, Hajdúviden egész napos nyári zenei programot tartottak, melynek keretében egyebek mellett hangszerkiállítást nyitottak meg. A bemutatók és koncertek, műsorok pedig egészen a népzenétől, a slágereken keresztül, a rockig ölelték fel a kínálatot.
 

2017. június 26., hétfő 11:11

Kijavították a hibát

Írta:

A városi televízió adóberendezésének hibáját kijavították. A televízió ma már a megszokott műsorrend szerint sugározza adását. 

2017. június 23., péntek 11:55

Nyári vezetői ügyfélfogadás

Írta:

Megváltozik a vezetői ügyfélfogás rendje július, augusztus és szeptember hónapra.

Az alábbiak szerint alakul:

 • Július 5. – Sőrés István alpolgármester
 • Július 12. – Fórizs László alpolgármester
 • Július 19. – Dr. Szathmári Anita aljegyző
 • Július 26. – Koláné Dr. Markó Judit jegyző
 • Augusztus 2. – Kiss Attila polgármester
 • Augusztus 9. – Dr. Szathmári Anita jegyző
 • Augusztus 16. – Sőrés István alpolgármester
 • Augusztus 23. - Koláné Dr. Markó Judit jegyző
 • Augusztus 30. – Fórizs László alpolgármester
 • Szeptember 6. – Kiss Attila polgármester
 • Szeptember 13. – Fórizs László alpolgármester
 • Szeptember 20. – Sőrés István alpolgármester
 • Szeptember 27. – Koláné Dr. Markó Judit jegyző

 

2017. június 22., csütörtök 16:15

Tűzjgyújtási tilalom

Írta:

Az utóbbi hetekben megnövekedett a szabadtéri tüzek száma. A gondatlanul meggyújtott és nem kellően felügyelt tűz könnyen átterjed a környező épületekre, erdőkre, száraz, gondozatlan aljnövényzetre.
Magyarország teljes területén tűzgyújtási tilalom van elrendelve, visszavonásig.

Tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani az erdőkben és fasorokban és ezek 200 méteres körzetén belül lévő külterületi ingatlanokon, beleértve a kijelölt tűzrakó helyeket, valamint a közút- és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is. Bővebb felvilágosítás a Katasztrófavédelem honlapján: http://www.katasztrofavedelem.hu/

Kérjük a lakosságot a szabadtéri tüzek kialakulásának és terjedésének megakadályozása érdekében a szabályok betartására.

Közterület-felügyelet

 

1 / 188 oldal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates