2018. október 12., péntek 09:11

Hirdetmény fasorok letermelésére

Írta:  ...
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata a Képviselő-testület Pénzügyi Ellenőrző és Mezőgazdasági Bizottsága által hozott 130/2018. (III. 26.) PEMB számú határozata alapján az alábbi fasorok letermelésének kivitelezésére hirdet nyílt licitet az alábbi feltételekkel:

Aki az árverésen részt kíván venni, annak a nettó kikiáltási ár 10%-át letéti díjként az árverés időpontjáig meg kell fizetnie Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának 11738060-15372514 számú számlájára. A befizetés tényét az ellenőrző csekkszelvény, vagy teljesített átutalási megbízás bemutatásával kell igazolni. Az az ajánlattevő, aki az árverés során a legnagyobb összegű ajánlatot teszi, az az érintett fasor letermelésére jogosulttá válik, és az általa befizetett letéti díjat a vételárba be kell számítani. A licitáláson alulmaradt ajánlattevők részére a befizetett letéti díjat az önkormányzat 15 napon belül visszafizeti.
Abban az esetben, ha a nyertes ajánlattevő a licitálás lezárultát követően, a szerződéskötés előtt, vagy után eláll szándékától, úgy a letéti díj részére nem jár vissza.
A nyertes ajánlattevőnek az árverést követő 30 napon belül szerződést kell kötnie és ezzel egyidejűleg meg kell fizetnie a teljes vételárat, részletfizetési lehetőség nincs. Abban az esetben, ha a nyertes ajánlattevő hitelfelvétel segítségével kívánja megfizetni a vételárat, úgy a teljesítésre nyitva álló határidő - tekintettel a banki ügymenet időigényességére - 60 napra hosszabbodik meg.
A nyertes ajánlattevő a szerződésben rögzített fakitermelési kötelezettségének késedelmes teljesítése esetén a késedelem minden naptári napja után 10.000 Ft azaz tízezer forint késedelmi kötbér megfizetésére köteles.

Nyertes ajánlattevő az alábbiakat vállalja:
- a fakitermelés költségeit, a faanyag elszállításának költségeit, a termelés során fellépő „hulladék", azaz a kommunális és vékony gally összetakarítását, megsemmisítését.
- a fakitermelés során illetve a szállítás során vigyáz az utak jó állapotára, vállalja az esetleges helyreállítási költségeket
- a szomszédos ingatlanokba vetett növényi kultúrák épségére vigyáz, az esetleges károkért, melyek a letermelés során keletkeztek, felelősséget vállal
- a munkanapok között gondoskodik az út járhatóvá tételéről (éjszakára, hétvégére ne maradjon kidőlt fa az úton)
- a munkálatokat csak vegetációs időszakon kívüli időpontban (november 01-től április 30-ig) végezheti el, a fasor letermelésére 30 nap áll rendelkezésre
- gondoskodik a tuskók szakszerű kiemeléséről és elszállításáról
- gondoskodik a letermelt fa nemes nyárral történő pótlásáról és az újratelepített fasor 1 éves utógondozásáról, szükség szerinti a meg nem maradt egyedek pótlásáról
- a fasor letermelési munka megkezdését és befejezését bejelenti a Városüzemeltetési Intézmény Mezőőri Szolgálatának (4220-Hajdúböszörmény, Újvárosi u. 16.) A letermelés megkezdésekor, valamint befejezésekor az újratelepítést követően a terület átadás-átvétele a helyszínen készített fotódokumentációt is tartalmazó helyszíni jegyzőkönyv felvételével történik, melyet az ajánlattevő a Mezőőri Szolgálattal együtt készít el.

A fasorok letermelésével kapcsolatban további tájékoztatás kérhető az 52/563-238 telefonszámon, illetve a Polgármesteri Hivatal I. emelet 38-as irodájában.

Az Önkormányzat fenntartja magának azon jogát, mely szerint az eljárást részben vagy egészben eredménytelennek nyilváníthatja indoklás nélkül.

A nyílt licit időpontja: 2018. október 25. 09.00 óra
Helye: Polgármesteri Hivatal Sillye Gábor terem (I. emelet 54.) 

 
 
Megjelent: 50 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. október 12., péntek 10:20

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates