2018. október 05., péntek 08:57

Idősek gyermekszemmel

Írta:  H.F.I.
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

A családdal, a nagyszülőkkel, szülőkkel együtt töltött idő felbecsülhetetlen – hangzott el azon a kiállításmegnyitón és rajzpályázati díjátadón, amelyet az idősek hónapja rendezvénysorozat keretében szerveztek október 4-én.

Az Idős ember gyermekszemmel című tárlat ugyanis rendkívüli, fogalmazott Czeglédi János, a Népjóléti és Sportbizottság elnöke. Különleges, mert olyan pillanatokat is megörökít, amely egyedülálló: az idős, elesett emberek megsegítését, a közös nagyszülő-unoka kapcsolatot, ami pótolhatatlan mindannyiónk életében, és azt a szeretetteljes odafordulást, amelyre mindőnknek szüksége van.


Fórizs László alpolgármester beszédében elmondta, köszönet illeti az Idősek Tanácsát, aki életre hívta a kiállítást, és köszönet a gyerekeknek, hogy ennyi alkotást küldtek be a témában.
Majd a rajzpályázat díjazottjait ismertették. Az alsó tagozatosok közül az Eötvös-iskolás Gál Klára bizonyult a legügyesebbnek a zsűri döntése alapján, míg felsősök közül Tóth Tamás Bencének, a gimnázium diákjának tapsolhattak a megjelentek. A fiatal felnőttek kategóriájának győztese pedig Török Tímea lett, a Szociális Szolgáltatási Központ Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának tagja.

Különdíjban pedig Bíró Zsófi és Tóth Zsuzsa részesült.

A program zárásaként a Fehér-család három generációja muzsikált együtt, hirdetve a közös élményszerzést, illetve örömszerzést. 

 
Megjelent: 45 alkalommal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates