2018. április 28., szombat 00:00

Sikerek a Bocskai Gimiben

Írta: 
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

A Bocskai Istvány Gimnázium csapata 3. helyezést ért el a hetedik alkalommal megrendezett Visual Thinking LabView programozó versenyen. A háromfordulós versenyre 110 csapat nevezett. Gimnáziumunk csapata 6. helyen jutott az országos döntőbe. Valós, az ipari környezetben is felmerülő problémákat oldottak meg.  Szenzorokat kellett építeniük, tesztelniük és programozniuk. A 2018. április 26-án megrendezett döntőben szakgimnáziumi és szakközépiskolai csapatokat megelőzve végeztek a 3. helyen. A csapat tagjai: Forgács Benjámin, Barak László 12/E és Ecsedi Boglárka 9/E osztályos tanulók.

A csapatot Oláh Tibor készítette fel.


Idén Kecskeméten rendezték meg 2018. április 14-én a Robotprogramozó Csapatverseny Országos döntőjét. A regionális fordulóból a Gimnázium négy csapata jutott be az országos döntőbe. A versenyre a három kategóriában összesen 98 csapat nevezett. A döntőbe összesen 32 csapat jutott be.  A zsűri elmondása szerint egy igen szoros mezőny mérette meg magát ezen a versenyen. Nagyon jól felkészült diákok képviselték iskoláikat a döntőben.

Gimnáziumunk diákjai a kemény küzdelemben jól állták meg a helyüket. A 6. évfolyamosok küzdelmében Balogh Szilárd, Ecsedi Levente, Szabó Tamás István, Fodor Ákos alkotta csapat 5. helyezést ért el, míg az 5. évfolyamosok versenyében Éles Gábor Béla, Boros József, Pipó Gergő Zsolt 4. helyezést ért el. Holtversenyben 6. helyezett lett Némethi Regő, Bertalan Kolos Endre illetve Csatári Benedek, Kathi Péter és Seiler Zsolt. Felkészítő tanáraik:  Oláhné Flinta Marianna, Barna Pál, Losonczi László, Oláh Tibor.

 

Megjelent: 114 alkalommal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates