2018. március 27., kedd 15:12

Korszerűsítik a városi térfigyelő kamerarendszert

Írta:  H.F.I.
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy önkormányzati döntésnek köszönhetően összesen huszonhat - részben fix, részben mozgatható, nagy felbontású képet rögzítő - térfigyelő kamera beszerzése történt meg a közelmúltban. Ez volt a témája annak a sajtótájékoztatónak, amelyet a mai napon tartott Fórizs László alpolgármester, Molnár Imre, a polgármesteri hivatal csoportvezetője, valamint Gellén Lajos, a HBCOM Kft. ügyvezetője.

Fórizs László elmondta, 2008-ban indult kamerarendszer kiépítése, amely az elmúlt években folyamatosan bővült, de az eszközök elhasználódása miatt elengedhetetlenné vált a rendszer teljes felújítása. Erre nyújtott most lehetőséget ez a hat milliós nagyságrendű beszerzés.


A beszerzést, valamint a beüzemelést és karbantartást a HBCom Kábel Nonprofit Kft. munkatársai végzik, a kamerák által rögzített képeket pedig a rendőrség ellenőrzi.

A rendőrséggel az ésszerű és célszerű változtatásokat egyeztették, minthogy a rendszer használata hozzájuk tartozik. A jó és használható rendszer a munkájukat segíti, ezzel a város biztonsága is jobb lesz - zárta gondolatait Fórizs László.


(H. F. I.)
 

 
Megjelent: 1610 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. március 27., kedd 16:19

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates