2017. december 05., kedd 10:47

Sporthírek

Írta:  ...
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

KOSÁRLABDA

U12-U14 fiú kosárlabda

Egerben zárult az alapszakasz, melyen 20 csapat vett részt. A HTE korosztályos csapata a 4. forduló után a 8. helyen várja a januári folytatást. Szabó Tibor edző: „Egy nagyszerű alapszakaszt tudunk magunk mögött, hiszen életkorilag vegyes csapattal játszva értük el ezt az eredményt. Célul az alsóház dobogójának egyik magaslatát tűztük ki, amire minden esélyünk meg is van, ha hasonlóan dolgozunk tovább. Decemberben több edzőmérkőzéssel készülünk a folytatásra.”

Felnőtt férfi megyei I. kosárlabda

Mikepércsi KK - HTE 31-72

Idegenben sikerült egészen jó játékkal győzelmet szereznünk. A HTE jelenleg az 5. helyen található a 10 csapatos tabellán. Szabó Tibor edző: „Ebben az évben két nagyszerű, visszatérő fiatal játékossal erősödtünk. Lassan kezd összeállni a játék is, így optimistán és minden ellenféllel szemben veszélyes csapatként állhatunk föl a kezdőkörbe. Bajnokságunkban kettő, tavaly még az NB II élmezőnyéhez tartozó együttes is található, így a színvonal sokat erősödött ebben a szezonban is.”

FUTSAL

NB I női, 11. forduló: HTE – Tolna Mözs 1-1 (1-0)

Gól: Benkő Mónika

HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Pádár Anita, Szekér Anita, Vígh Renáta, Bokor Adrienn, Benkő Mónika, Nagy Anikó, Kota Gabriella, Farkas Éva, Szilágyi Mariann, Mogyorósi Zsuzsanna. Edző: Quirikó Vivien.

KÉZILABDA

NB II férfi felnőtt: Nádudvari ASK – HTE 26-30 (14-17)
NB II férfi junior: Nádudvari ASK – HTE 19-29 (7-12)
NB II női felnőtt: Kölcsey DSE Nyíregyháza – HTE 32-31 (22-12)
NB II női junior: Kölcsey DSE Nyíregyháza – HTE 31-19 (15-11)

RÖPLABDA

2017.12.02-án Hajdúböszörményben rendezték meg a Vollé! 2020-Röpsuli versenyt, melyen a HTE U11 röplabda leány csapata a IV. helyezést érte el. Kiss Imréné tanítványai a Bem-Nyíregyháza csapatai ellen játszottak körmérkőzést. 

Megjelent: 36 alkalommal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates