2017. október 17., kedd 09:33

Sporthírek

Írta:  ...
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

LABDARÚGÁS

Megyei I. felnőtt, 10. forduló: HTE – Hosszúpályi SE 9-0
Gól: Jeremiás Gergő (3), Nagy Máté (3), Oláh Norbert (2), Lippai Tibor Edző: Igor Bogdanovic

Megye I. U19: HTE – Hosszúpályi SE 12-1 (4-0)
Gól: Kovács Tamás (2), Borbély Imre (2), Szarka István (2), Hortó Dávid (2), Bagdi László (2), Szabó Flórián, Varga Zsolt. Edző: Molnár István

Megyei U14: Pocsaj KSE – HTE 1-2 (0-0)
Gól: Benke István, Jónizs Ábel. Edző: Sipos Elemér, Kiss Antal

II. o. U15: HTE-Olasz FS – Puskás Akadémia Nagyecsed 8-0 (2-0)
Gól: Hadházi Sándor (3), Szabó Vencel (2), Váradi László (2), Váradi Marcell. Edző: Jeremiás Gergő

FUTSAL

NB I női futsal, 5. forduló: HTE - Miskolci Vénusz 5-3 (3-2)
Gól: Pádár Anita (4), Tell Zsófia

HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Bokor Adrienn, Szekér Anita, Kota Gabriella, Pádár Anita, Vígh Renáta, Szilágyi Mariann, Farkas Éva, Sebestyén Györgyi. Edző: Quirikó Vivien.

A mérkőzés elejétől kezdve a böszörményiek igyekeztek magukhoz ragadni a kezdeményezést, és már az ellenfél térfelén labdát szerezni. Ennek ellenére a 2. percben a vendégek szereztek vezetést egy oldalberúgást követően (0-1). A 4. percben Kota egy szép mozdulattal lódult meg a jobb szélen, majd Szekér Anitának továbbított, aki a hosszún érkező Pádárt hozta kihagyhatatlan helyzetbe (1-1). A 16. percben szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak, melyet Pádár készített elő a hosszú oldalon érkező Tell Zsófi elé, aki okosan helyezett az alsó sarokba (2-1). A 18. percben az egyik miskolci játékos a kiállítás sorsásra jutott, így emberelőnybe került a HTE. Azonban ebből nemhogy gyorsan növelte volna előnyét, egy szöglet utáni kavarodást követően a hátrányban játszó vendégek szereztek gólt (2-2). Mielőtt kiegészülhetett volna a Miskolc, kihasználta a létszámfölényt a Böszi: Tell Zsófi szemfüles keresztpasszát követően ismét Pádár helyezett a hálóba (3-2). A második játékrész elején a HTE sokat veszélyeztette a miskolci kaput, de a fiatal hálóőr jól állta a sarat. A 27. percben a vendégek ismét egalizálni tudtak egy oldalberúgást követően (3-3). A játékrészt sok fault jellemezte miskolci részről, Kota Gabriellát nehezen tudták tartani a védők. A hatodik szabálytalanságért járó büntetőt Pádár értékesítette (4-3). Az egyenlítés érdekében a Vénusz letámadott, a 39. percben azonban Pádár állította be a végeredményt egy szép találattal (5-3).

Quirikó Vivien: „Nagy iramú mérkőzés volt, és hiába játszottunk fölényben a labdabirtoklást illetően, a Miskolc szívósan védekezett, vagy pedig egyszerűen elrontottuk a befejezéseket. Ha a kapu előtt jobban koncentrálunk, hamarabb is eldönthettük volna a három pont sorsát, és akkor talán engem – és a szurkolókat - sem kerülget infarktus a mérkőzés végéig.”
NB II női futsal: HTE – MVFC Berettyóújfalu 0-2 (0-2)

KÉZILABDA

NB II férfi felnőtt: HTE – Kazincbarcikai KSE 24-24 (9-13)
NB II férfi junior: HTE – Kazincbarcikai KSE 23-31 (15-10)
OSB fiú: HTE – Kazincbarcikai KSE 31-27 (14-9)

HTE: Balogh Szabolcs, Kovács Zsolt (2), Uzsoki Dominik (5), Szolyka László (7), Tályai Tibor (7), Bíró Pál, Eszenyi Bálint, Kósa Tamás (1), Szabó Zsolt (9), Tóth András, Köszörűs Dániel, Okváth Ferenc. Edző: Kiss Tibor.

NB II női felnőtt: Mátészalkai MTK – HTE 26-22 (11-13)
NB II női junior: Mátészalkai MTK – HTE 36-29 (19-16)
OSB leány: VKK Nyírbátor - HTE 7-35 (4-16)

HTE: Pereverzia Petra, Hegedűs Fanni, Szabó Szonja (5), Kovács Lili (1), Takács Orsolya (2), Zaveczki Alexandra (2), Arnócz Nikolett (2), Balogh Rebeka Zsófi (10), Eszenyi Gréta (5), Szabó Kriszta (1), Poczetnyik Dóra Lisa (7), Kiss Petra. Edző: Poczetnyik Mária.

U13 leány kézilabdázóink az elmúlt fordulót két győzelemmel zárták, és ezzel vezetik csoportjukat.

HTE – Berettyó MSE 23-8 (9-3)
Arany Sárkány FSE – HTE 6-38 (1-17)

HTE: Arnócz Nikolett, Kiss Petra, Komoróczy Gréta, Frájter Kitti, Balogh Rebeka Zsófi, Takács Orsolya, Uzonyi Zsófia, Kovács Lili, Zaveczki Alexandra, Fegyveres Flóra, Tályai Renáta, Eszenyi Gréta. Edző: Poczetnyik Mária, Eszenyi Balázs.

MECCSAJÁNLÓ

2017.10.22. vasárnap 16 óra, Városi Sportközpont: HTE II. – Polgár VKSK Megyei férfi felnőtt kézilabda mérkőzés
Belépő: 200 Ft. HTE-tagoknak ingyenes.

TOBORZÓ

Újra lehetőség van csatlakozni a tavalyi évben megalakult HTE-Fúriák U11 leány kosárlabda csapatához! Várjuk mindazon 2008 és 2009 évben született lányok jelentkezését, akik szeretnének megismerkedni a kosárlabda sportággal, majd a későbbiek folyamán megmérettetni magukat az Országos Utánpótlás bajnokságban. Vagy csak játszva mozogni, sportolni vágynak, és szeretnének egy közösséghez tartozni.
Az edzések hétfő, kedd és csütörtöki napokon 17:00-18:30-ig vannak a Középkerti Ált. Isk. tornacsarnokában.
Edző: Pipó Márton (06-70/389-5133) 

 
Megjelent: 67 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Sport Sporthírek »

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates