2017. október 04., szerda 09:31

Felhívás őszi lomtalanításra

Írta:  ...
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az „Őszi lomtalanítási akció” Hajdúböszörményben, a Körúton belül (beleértve a körutakat is) 2017. október 7- én szombaton történik. A Körúton kívül és a Bocskai Szőlőskertben 2017. október 14-én, szombaton szállítják el a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. járművei a lomnak minősülő hulladékot.

Az ingatlanon összegyűlt, feleslegessé vált, kisebb terjedelmű bútordarabokat, berendezési tárgyakat, valamint rongyot, ruhát, falevelet, virágmaradványokat, egyéb kommunális hulladékot zsákba vagy gyűjtőedénybe – melynek súlya darabonként nem haladja meg a 30 kg-ot – tegyék ki a megszokott helyre a közterületeken. Ingatlanonként legfeljebb 1 m3 hulladékot szállít el a Közszolgáltató.


Az építkezésekről megmaradt törmelékeket, veszélyes hulladékot, gumiabroncsot, elektronikai hulladékot (háztartási kisgépek, televíziók, számítógépek, elektromos szerszámok stb. ) valamint a kézi erővel nem rakodható túlsúlyos vagy túl méretes hulladékot.
Kérünk minden érintettet, hogy a lomtalanítási akció napján legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék ki az elszállítani kívánt hulladékot.


(Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.)

 
Megjelent: 1370 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. október 04., szerda 12:58

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates