2017. augusztus 31., csütörtök 10:12

Új eszközök a bölcsődében

Írta:  Gargya Imre
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Az önkormányzat egy sikeres TOP-pályázat (Területi és Területfejlesztési Operatív Program eredményeként az intézmény részére gyermekbútorokat, informatikai-, illetve konyhai eszközöket, kültéri játékokat és szőnyeget szereztek be közel 10 millió forint értékben– jelentette be Kiss Attila polgármester azon a sajtótájékoztatón, amelyet az intézményben tartottak, augusztus 31-én.

Bodó Erzsébet intézményvezető arról tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy a csoportszobákba az előírásoknak megfelelő tárolókat, polcokat és egyéb berendezéseket helyeztek el. Modern számítógép és a hozzá tartozó kiegészítőkkel is gazdagodtak. Az intézmény udvarán a korosztály igényeinek megfelelő, tanúsítvánnyal rendelkező játszóhelyeket alakítottak ki.


A konyha hosszabb élettartamú, a gyerekek életkorának megfelelő ételek elkészítéséhez szükséges rozsdamentes edényekkel újult.

Sőrés István alpolgármester szerint az önkormányzatot a megújítás, megújulás szemlélete vezérli a városban működő intézmények tekintetében a bölcsődétől kezdve az egyetemi karig.
Koláné Markó Judit jegyző megerősítette, hogy a polgármesteri hivatal továbbra is minden segítséget megad a pályázatok gyors és sikeres lebonyolításához. 

 
Megjelent: 802 alkalommal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates