2017. augusztus 09., szerda 10:23

Ballon Fieszta Böszörményben

Írta:  Gargya Imre
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

A Böszörményi Ballon Club ismét megrendezi a Hajdúböszörményi Hőlégballon Fiesztát, ahol lehetőség lesz repülésre és függeszkedésre egyaránt. Erről számolt be többek között Kiss Attila polgármester az augusztus 9-én tartott sajtótájékoztatón.

Herpai Gabriella, az egyesület általános alelnöke elmondta, hogy a repülések 18-án este 18-tól, 19-én reggel 6-tól és este 18-tól, illetve vasárnap reggel 6-tól lesznek. A függeszkedés szombaton este 20-órától lesz. A repülések és a függeszkedés is a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont melletti rakodó területről történik. A rendezvény ingyenes, a repülésért és a függeszkedésért támogató jegyek elővételben kaphatók. Az ezzel kapcsolatos információért és helyfoglalásért a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., illetve a 0620/448 6019-es telefonszámon lehet felvilágosítást kérni.


Nagy Imre, alelnök tájékoztatása szerint az idén tizenöt csapat vesz részt a fiesztán, versenyzők érkeznek Szlovákiából és Szlovéniából is.
Czeglédi János elnök reményét fejezte ki, hogy a támogatóknak köszönhetően az idén is színvonalas rendezvény részesei lehetnek az érdeklődők.


(g.i.)
 

Megjelent: 1782 alkalommal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates