2017. július 06., csütörtök 10:43

Lakossági fórum – Meghívó

Írta:  ...
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Előzetes tájékoztató a Hajdúböszörmény város szerkezeti és szabályozási terv módosításának előkészítéséről a Hajdúböszörmény-Hajdúvid településrész belterületi határához csatlakozó (vasútvonal és belterületi határ közötti) meglevő gazdasági területre vonatkozóan.

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Hajdúböszörmény Város Önkormányzata hozzájárult ahhoz, hogy a településrendezési terv módosítása céljából a Hajdúböszörmény város szerkezeti és szabályozási terve módosításának folyamata megindítható Hajdúböszörmény-Hajdúvid településrész belterületi határához csatlakozó 01252/46 hrsz. alatti ingatlant is tartalmazó területi egységre vonatkozóan. Gazdasági célú felhasználás érdekében telepítési tanulmányterv elkészítését feltételesen a következők szerint lehet megkezdeni: a tanulmányterv készítését is lakossági fórumnak kell megelőznie. Amennyiben az érintett lakosság számára elfogadható a javaslat, akkor kezdődhet el előzetesen a tanulmányterv elkészítése. A módosítást a 01252/46 hrsz. alatti ingatlan tulajdonosa Mezei László egyéni vállalkozó kezdeményezte, aki ennek megfelelően részt vesz a lakossági fórumon.


Tájékoztató előadást követően (előadó: Tóth Sándor városi főépítész) észrevételeiket, javaslataikat ismertethetik a lakossági fórumon, melyet 2017. július 13-án (csütörtök) 16:30-tól tartunk a Hajdúviden a Művelődési Házban (Hajdúvid, Krúdy Gyula u. 9. sz.).
A fórumot követően a 8 napon belül írásos észrevételeket tehetnek külön „Partneri adatlap” nyomtatványon, papíralapon, a városi főépítésznek címezve, a Polgármester Hivatal címére – 4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 1. sz.– történő megküldéssel, vagy elektronikus levélben megküldve a „Partneri adatlap” nyomtatványt kitöltve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

A fórum során határozottan számítunk a lakosság aktív részvételére! Kérem, jelenlétével tisztelje meg a meghirdetett fórumot!

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata 

Megjelent: 88 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Felhívás Útlezárás »

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates