2017. július 03., hétfő 08:07

Lakossági fórum - Meghívó

Írta:  ...
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Előzetes tájékoztató a településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet készítéséről, és az ezzel kapcsolatban tartandó lakossági fórumról.

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Hajdúböszörmény Város Önkormányzata megkezdte a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítését. A Képviselő-testületnek – a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvénynek megfelelően, és a település építészeti karakterének minőségi alakulása érdekében – 2017. október 1-ig településképi rendeletbe kell foglalnia a településképre vonatkozó előírásokat. A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletnek megfelelően a teljes közigazgatási területre készülő településképi rendelet szakmai megalapozására településképi arculati kézikönyvet (TAK) kell készítenie.


Tájékoztató előadást követően (előadó: Tóth Sándor városi főépítész) észrevételeiket, javaslataikat ismertethetik a lakossági fórumon, melyet 2017. július 11-én (kedd) 17:00-kor tartunk a Városháza Báthori-termében (4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 1. sz. I. emelet).

A fórumot követően a 8 napon belül írásos észrevételeket tehetnek külön „Partneri adatlap” nyomtatványon, papíralapon, a városi főépítésznek címezve, a Polgármester Hivatal címére – 4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 1. sz.– történő megküldéssel, vagy elektronikus levélben megküldve a „Partneri adatlap” nyomtatványt kitöltve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

A településképi arculati kézikönyv összeállítása során határozottan számítunk a lakosság aktív részvételére! Kérem, jelenlétével tisztelje meg a meghirdetett fórumot, amelyen vetítéssel kísért előadás során ismertetjük meg a kézikönyv mintájául szolgáló példákat, valamint a kiadvány tartalmi felépítését!

A meghívóhoz mellékletként megtekinthető, letölthető a „Partneri adatlap”, valamint településképi arculati kézikönyv (TAK) minta dokumentuma.


(Hajdúböszörmény Város Önkormányzata)
 

Megjelent: 87 alkalommal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates