2017. június 27., kedd 00:00

Tervezik az üzletág értékesítését

Írta: 
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(2 szavazat)

Nemrég jelent meg a hír, hogy a GE Fényforrás üzletág értékesítését tervezi. A Szabadhajdú Közhasznú Nonprofit Kft. levélben kereste meg a GE-t, hiszen ez a hír Hajdúböszörményt is érinti. Feltett kérdéseinkre a következő válaszokat kaptuk az üzletágtól:

Mennyiben érinti az eladás tervezése a Hajdúböszörményi Gyárat? Hány dolgozót érint ez a hír Hajdúböszörményben?

A GE a globális Fényforrás üzletág értékesítését tervezi, amibe beletartozik a magyarországi, így a hajdúböszörményi tevékenysége is. A nemrég bejelentett eladási folyamat elején vagyunk, még korai lenne bármilyen hatásról beszélni.

 

Mire számíthatnak most az ott dolgozók?

Jelenleg a tervezett folyamat korai szakaszában vagyunk, a GE nemrég jelentette be a Fényforrás üzletág eladási szándékát.

 

Jelenleg ez a hír milyen hatással van a gyár működésére?

A gyár napi működésére jelenleg nincs hatással a folyamat.

Az utóbbi években a GE meghatározó portfolió-átalakítást hajtott végre, hogy megszilárdítsa a digitális iparban betöltött vezetői szerepét, illetve hogy még jobban összpontosítsa a vállalat tevékenységét. A Fényforrás üzletág a világítástechnikai iparág vezető szereplője, és a meglévő pozíció egy olyan tulajdonos kezében erősíthető tovább, aki számára a világítástechnika kiemelt üzleti terület. Az elmúlt évben a GE Fényforrás üzletág világos stratégia mentén erősítette és koncentrálta tevékenységét, amely megfelelően pozícionálja a vállalatot a jövőbeni növekedéshez és lehetőségekhez.

Megjelent: 1769 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. június 27., kedd 10:34

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates