2017. április 13., csütörtök 11:10

Rajzpályázat a Föld Napja alkalmából

Írta:  ...
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata a Föld Napja (április 22.) alkalmából rajzversenyt hirdet óvodásoknak és általános iskolásoknak, melynek témája: „Tiszta város, zöld környezet”.

Egy amerikai kezdeményezésnek köszönhetően ma már szerte a világon április 22-én programokat, akciókat szerveznek, hogy felhívják a figyelmet bolygónk romló állapotára, valamint tegyenek valamit a Föld védelme érdekében.

Pályázatunk keretében olyan rajzokat várunk tőletek, amelyek bemutatják, hogy városunkban hogyan és milyen környezetben szeretnétek élni. Rajzotok érzékeltetheti, hogy a tiszta, egészséges város megteremtéséhez milyen dolgokat kell megtennie lakóinak, illetve a zöldterületek miért fontosak akár a hétköznapi életben is.


Kérünk titeket, hogy a fenti témában alkossatok papíralapú, bármilyen technikával készült, A/4-es méretű képeket. Egyéni rajzaitokat várjuk!
A műre, művekre írjátok rá a neveteket, a korotokat, felkészítő tanáraitok nevét, telefonszámát, iskolátok nevét, címét.

Az alkotásokat 2017. április 19. 12.00 óráig várjuk a következő címre: Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatala (Hb.,Bocskai tér 1.) porta

A pályázatot különböző kategóriákban hirdetjük meg, melyek az alábbiak:

I. óvodások
II. alsó tagozatosok
III. felső tagozatosok

Az eredményhirdetés és díjátadás 2017. április 22-én lesz Hajdúböszörményben, a Sillye Gábor Művelődési Központ földszintjén.
A többtagú, szakértő zsűri által legjobbnak ítélt munkák 2017. április 22.-május 10. között megtekinthetők lesznek a Művelődési Központ aulájában.


További információ: Szabó Nóra (tel.: 06-52-563-211, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Kiss Attila polgármester
s.k.


 

 
Megjelent: 331 alkalommal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates