2015. október 08., csütörtök 09:25

Az egészség a legfontosabb

Írta:  Gargya Imre
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Az Idősek Hónapját nyitották meg szeptember 30-án a művelődési központban. Elsőként Kárándi Erzsébet az Idősügyi Tanács titkára köszöntötte a megjelenteket.

Ezt követően Kiss Attila polgármester szólt a jelenlévő szépkorúakhoz. Elmondta, hogy a város minden évben megszervezte ezt a rendezvényt. Fontosnak tartják, hogy az idős emberek minél több olyan programon vegyenek részt, amely az összetartozást, a törődést erősíti. Hangsúlyozta, hogy nemcsak egy hónapnyi időre, de egész évben igyekeznek odafigyelni embertársaikra. Ebben jelentős szerepet vállal az Idősügyi Tanács. Az akadálymentesítéseknek köszönhetően szinte nincs olyan hivatalos épület, amelyet ne tudnának megközelíteni. A polgármester kiemelte, hogy a városban nagyon sok civil szerveződésben vannak idős emberek, akik a szabadidő hasznos eltöltésének ezt a formáját választják.


A polgármester szerint az egészség a legfontosabb, s akkor a mindennapok is szebbé válnak az idős embertársaink számára.

Ezt követően a Bocskai-iskola tanulóinak műsorát láthatták a jelenlévők, majd zenés, szórakoztató műsornak tapsolhatott a közönség.


(Gargya Imre)

Megjelent: 576 alkalommal

Ezt olvastad már?

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates